A Szeretet Földje Szolgálat Székesfehérváron

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2012. november 29. csütörtök

2009. novemberében hívtuk meg először Székesfehérvárra a Szeretet Földje Szolgálat tagjait gyógyító összejövetelük megtartására, melynek „Isten szeretete gyógyít” a jelmondata.  Azóta minden év novemberében megismételtük a meghívást, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés, és gyógyulásra mindannyiunknak szüksége van. Az elmúlt három év alkalmain többeket meggyógyított közülünk Isten szeretete, s mindig lelkileg megerősödve tértek haza mindig azok is, akik nem gyógyultak meg.

Ebben az évben november 25-re , „Krisztus, a mindenség Ura” ünnepére esett ez a gyógyító nap, mely egyúttal búcsúnapja kedves templomunknak, az Almássy-telepi Krisztus Király templomnak. A déle-lőtti püspöki szentmisét a rádió is közvetítette. Nagy örömünkre a délutáni összejövetelen is „telt ház’’ volt!    

       A dicsőítés, a szentmise és a szentségimádás zenei hátterét „Sáron rózsája” nevű dicsőítő csoportunk szolgáltatta. A bevezető dicsőítés után Ani és Robi, egy ötgyermekes fiatal házaspár tett tanúságot arról a csodálatos imameghallgatásról, mely által perforált vakbélműtét után komoly élet-veszélyben lévő kisfiúkat meggyógyította az Úr.

         Ezután Sipos Gyulának, a Szeretet Földje Szolgálat vezetőjének érdekfeszítő, humorral átszőtt, ugyanakkor mély lelkiségről tanúskodó tanítását hallgattuk meg, melynek végeztével mi, padokban ülők, a mellettünk ülő testvérünkért mondtunk közbenjáró imát.    

           A minden hónap utolsó vasárnapján esedékes közösségi szentmisénket most is közösségünk lelki vezetője, Ullrich Ágoston atya celebrálta. A szentáldozás utáni elcsendesülés alatt Gyula test-vérünk sok Szentlélektől sugallt „ismeret szavát” közvetített felénk. A szentmise után az Oltári-szentség előtt tölthettünk időt, együtt imádhattuk, áldhattuk és magasztalhattuk a fizikai valóságában különlegesen jelen Szentháromságot, miközben Gyula testvérünk a jelenlévők minden testi szervére és lelki bajára kiterjedő gyógyulásért imádkozott Hozzá.

           A szentségimádás után közbenjártunk azokért a testvérekért, akik saját és szeretteik testi-lelki gyógyulásáért és életproblémáik megoldásáért imát kértek. Az összejövetelt a Közösségi Házban tartott agapéval fejeztük be. h

         Már közben is kiderült, de biztosan utólag is fogunk visszajelzéseket kapni arról, hogy több jelenlévő meggyógyult,   és sokan most is lelkileg feltöltődve és megerősödve, hálás szívvel térhet-tek haza otthonaikba. Kivételesen úgy alakultak a dolgok, hogy Sipos Gyula testvérünk ezúttal egyedül képviselte közösségét, így többszörösen köszönjük fáradságot nem ismerő, odaadó szolgálatát! Hálát adunk az Úrnak gyógyító, szívünket-lelkünket betöltő szeretetéért, melyet - mint már annyiszor - most is megtapasztalhattunk! Dicsőség legyen a mi Gondviselő Urunknak Istenünknek! Amen.

        

                                                                                                         Isten Sátora Közösség

                                                                                                               Székesfehérvár

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments