Tanulságos beszámoló a hajdúsámsoni összejövetelről

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2012. április 29. vasárnap

2012. április közepén Hajdúsámsonban tartottuk gyógyító összejövetelt. Úgy éreztük, hogy jól sikerült, többen már a helyszínen jelezték gyógyulásukat és volt, aki még ott, a közösség el?tt tanúságot is tett err?l. Most Vasas János testvérünk, az ottani szervez? elküldött egy rövid beszámolót, amiben ?szintén ír az örömökr?l de a nehézségekr?l és a megbotránkozásról is:

 

"Dicsértessék az Úrjézus! Szia Gyula testvérem az Úrban!

A gyógyító összejövetelről írok egy pár sort ahogy én érzem.

Én nagyon jónak éltem meg és szeretném, ha ősszel megismételnénk, mert nagyon jó visszajelzések jöttek. Voltak testi és voltak lelki gyógyulások, amit megéltek a testvéreink. Nagyon jó hogy olyan sokan érezték, hogy szükségük van az Úr gyógyító szeretetére.

A cigányság körében nagyon tetszet, és nagyon mélyen megérintette őket, és vágyakoznak az efféle összejövetelekre. Juhász Imre atyának is nagyon tetszett. Ezzel szemben viszont a sámsoni közösség idősebb korosztálya, akik ott voltak, többnyire megbotránkozott az összejövetelen és volt olyan, aki el is ment, mert ők nem ehhez a stílushoz vannak szokva, és zavarta őket.

De hiszem hogy csinálni kell a gyógyító szolgálatot mert testvéreinknek fel kell ismerni az Úr gyógyító Irgalmas szeretetét, és ezen a téren nagyon nagy lemaradásunk van. Pl. az idős korosztály akik a megszokás rabjai - fel kell ismernünk, hogy Krisztusnál nincs magyar vagy cigány, csak ember és ember van.

Az Úr Áldása kisérlye minden munkádban: Vasas János"

You have no rights to post comments