"...az a kifogásom ellened..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2021. február 11. csütörtök

Anikó testvérünk küldte ezt a próféciát, amit érdemes elolvasni: "A 2019. november 12-én prófétai imaest volt az Őrtüzek Imádság Háza szervezésében. Ott egy rövid csendes rész alatt váratlanul azt hallottam, hogy Mondd meg magyar népemnek! Megdöbbentem ezen, de folytatódott tovább, ezért előkaptam a táskámból egy borítékot és arra írtam:

Mondd meg magyar népemnek: nagyon szeretlek téged, de az a kifogásom ellened, hogy eltértél az első szeretetedtől. Térj vissza hozzám teljes szívedből és én lángra lobbantom a szívedet irántam!
Ezt akkor ott az imaesten mindenki előtt elmondtam, s amikor kimondtam a szavakat, azt éreztem, hogy nagy erejük van.
Amikor még aznap este a kapott szavakon gondolkoztam, azt kaptam, hogy ez a most élő magyarokra vonatkozik. Az Úr arra vágyik, hogy mélyebb személyes kapcsolatban legyünk Vele és a Főparancs szerint szeressük Őt teljes szívünkből, teljes lelkünkből és minden erőnkből (Mk 12,30-31). Ez a legfontosabb, minden csak ez után következik. Majd egy olyan képet "láttam", hogy aki lángol az Úr iránti szeretettől, az lángra lobbantja a körülötte lévő embereket. Ezek a lángok terjednek, s végül egész hazánk ragyogóan fénylik. Ezután azt hallottam, hogy így jön el az ébredés."

(Anikó) 

You have no rights to post comments