Pünkösdi beszámoló, gyógyulással

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2019. június 17. hétfő

Pünkösd hétfőjén az előző évekhez hasonlóan meghívtuk Gyálra a Szeretet Földje Szolgálatot, hogy közös dicsőítés, tanítás és Szentmise keretében rá tudjunk jobban figyelni a Szentlélekre. A hangsúly a gyógyító és szabadító lélek megismerésén volt amiről Gyula testvérünk a tanításában beszélt. Az elhangzottakból:

Isten lelke itt van közöttünk átölel minket, benne élünk mozgunk és vagyunk. Jelenléte annyira természetes, hogy alig vagyunk tudatában. Úgy vesz körül minket mint a víz a halakat, olyan természetes számunkra is mint a víz a halak számára. Isten állandóan mondja nekünk szeretlek! Mi azonban nehezen hisszük ezt el. Bezárkózott életet élünk sajnos még embertársainknak sem engedjük meg, hogy megöleljenek, hát még Istennek. Merem-e mondani? Én is szeretlek téged Uram! Vágyom rád!  Kéred-e őt ha gyógyulni és szabadulni vágysz? Hiszed-e, hogy ő ezt meg tudja adni számodra? Mert, minden lehetséges annak aki hisz!  Isten szerelmes beléd, jobban szeret mint bárki más. (apa, anya) A pünkösd az Isten szeretetének lángoló feltárulkozása. Kezdj el szeretni, és akkor a te szíved is gyógyul! Légy áldássá minden ember számára! Igazán az tud élni akit a lélek éltet.

Ezután a szentmisét Káposztássy Béla atya tartotta. Prédikációjából pár gondolat: Lehorgonyozni odaát a reményben. Utakat készíteni egymásnak. Az isten utáni sóvárgásunkat ne tapossák be a földi dolgok.Hagyjuk, hogy a lélek működjön bennünk.

A szentáldozás utáni csendben Gyula testvérünk az ismeret szavát továbbította felénk. Egyet említenék belőle mert ez szerintem mindannyiunk számára szól: Dicsekedjetek az Úrban! Ne tartsátok magatokban, hogy építsenek másokat. Szentmise után szentségimádás keretében kértük életünk minden területére a Jó Isten gyógyító, szabadító kegyelmét.
Ezt követően személyes közbenjáró imát kérhettek a jelenlévő testvérek. Köszönjük a Szeretet Földje Szolgálatnak, a vecsési és pestszentimrei közbenjáróknak, hogy eljöttek és szolgáltak az Úr által felénk.
Pár nappal ezelőtt egy néni tett tanúságot gyógyulásáról. Hasa alatt a lágyék résznél mindkét oldalon duzzanata volt már több éve, most ez egyik oldalon teljesen megszűnt a másik oldalon kisebb lett. Bízunk, hogy ez is teljesen eltűnik.. Hiszen Isten számára nincs lehetetlen!
D.Ági

You have no rights to post comments