Szeretet Földje Hírlevél, 2023. június

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2023. június 07. szerda

Kedves Testvérek!

Állítólag, ha egy kínai ember rosszat akar a másiknak, azt mondja neki: "élj érdekes időkben" - azaz amikor kevés a nyugalom és sok a nehézség... Azt hiszem, a világ most is ilyen "érdekes időket él", ami azonban arra is lehetőséget kínál nekünk, hogy sok jót tehessünk és hirdethessük Jézus Örömhírét az embereknek. Mi is igyekszünk kivenni ebből a részünket:

-  Felkerült a honlapunkra (jobb oldal,felül) a mindennapi imánk amit elmondunk minden nap. Ha van rá lehetőséged, kérlek, imádkozd te is velünk, mindannyiunkért, és hogy hazánk a Szeretet földje legyen:  https://szeretetfoldje.hu/index.php/mindennapi-imank
-  Most szombaton Törekibe megyünk egy kis lelki napot tartani (Lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/18898-lelki-nap-torekiben ), Törökbálinton pedig a Szeretetláng kápolna és közösségi házban lesz a szokásos negyedéves lelki napunk július 1-én, szombaton 10 órától (közös ima, előadás, szentmise, imaszolgálat), amire már most szeretettel hívunk benneteket!
- Most csütörtökön (június 8-án) kezdődik az Ünnepi Könyvhét, ehhez kapcsolódva vasárnapig minden nap egy kis videós felolvasást tartunk a legújabb könyveinkből, hátha kedvet kaptok hozzájuk...
- A jövő héten pedig elkezdjük az Egyesülés útja elmélkedéssorozatát. Régebben megtartottuk a hathetes "Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium"-ot, aminek az előadásai fent vannak videón a honlapunkon és a youtube-csatornánkon. A könyvben azonban a hat hét mindegyik napjához van egy idézet, a napi elmélkedésekhez - most ezeket fogjuk sorra venni naponta a hat hét alatt - kapcsolódjatok bele ti is! (A könyvről ismertető: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/17320-az-istennel-valo-egyesules-utja-elo-szeretetlang-szeminarium, az előadások pedig itt: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxMX5dNMTVL2rAeAI6JwIUgMPYSUJBwHD )
- Egy kis visszatekintés: Májusban előadást és imaszolgálatot tartottunk Soroksáron a templombúcsún, Törökbálinton pedig Imaiskola-i előadás volt a nyelvi imáról (videófelvétel készült) és egyházközségünk templomi kilenceddel készült (velünk együtt) Pünkösd ünnepére. Hétfőn pedig immár hagyományosan Gyálon tartottunk pünkösdi gyógyító összejövetelt...
- Antalné Tari Zsuzsának május 9-én, kedden nyílt a kiállítása a Szeretetláng közösségi házban Videó: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok/18750-antalne-tari-zsuzsa-kiallitasanak-megnyitoja Az elmúlt hónap videóinak teljes listája (Videók itt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/videok ):
- Élő adás a szobából 92: Csapások között, kegyelemre várva
- Egyszerűbb élet - 5 perces kis színes
- Élő adás a szobából 91: Jézussal a Lélek erejében a pusztában
- Nyelvi ima, nyelvek magyarázata - bemutatóval és imával a nyelvek adományáért
- Élő adás a szobából 90: Imaszolgálat személyes szándékokra
- Antalné Tari Zsuzsa kiállításának megnyitója
- A honlapunk továbbra is naponta frissül hírekkel, információkkal és cikkekkel, közösen imádkozunk a békéért, stb. Minden nap Mai napra az az napi evangéliumból vett részlettel és imával, és minden hétfőn Eheti, most ezek voltak a témák: Jézus pedagógus napi köszöntője; Hamis és valódi béke; Kudarc és győzelem; Új tavasz; Hitető lelkek; Három idézet a kreatív erőfeszítésekről és a lehetetlenről (Lásd: https://szeretetfoldje.hu/index.php/eheti )
-  A tanúságtételek között olvashatok a május 1-i regionális találkozóról egy beszámolót, illetve egy tanúságtételt egy láb gyógyulásáról: https://szeretetfoldje.hu/index.php/beszamolok-tanusagtetelek   
- Júniusi kedvezményes könyvajánló: Június hónapban kezdem el feltenni az Egyesülés útja napi elmélkedéseit, amelyek a hathetes "Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium"-hoz kapcsolódnak. Ezért ebben a hónapban ezt a könyvünket ajánljuk, és mellé a Mária titka című kötetet, a kettőt együtt kedvezményesen, 2.000 Ft-ért. (Postaköltséget nem számolunk fel.)
- Szeretettel várunk mindenkit a heti rendszeres közösségi alkalmainkra és a többi rendszeres programunkra (kiállítások, alkotónapok, stb) is, többek között: https://szeretetfoldje.hu/index.php/2-uncategorised/10384-allando-programjaink
- Bátorítani szeretnénk benneteket, hogy kezdeményezzetek az egyházközségetekben, mert szívesen segítünk előadást, lelki napot, gyógyító összejövetelt tartani, vagy akár kiállítást vagy író-olvasó találkozót rendezni. De ez nélkületek nem megy! (Minden programunk ingyenes, csak az időpontot kell egyeztetni...)
 - Köszönjük, hogy olvastok minket! Hálásak vagyunk minden jó hírért, írásért, cikkért, tanúságtételért, amit küldötök címünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)- Ha van lehetőséged támogatni minket, hálás szívvel köszönjük! Adományokat lehet küldeni az Alapítvány számlaszámára vagy címére is. Számlaszám: 10700268-04975106-51100005, cím: 2045 Törökbálint, Templom u. 13.  Jótevőinkért minden nap imádkozunk!
 Imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments