"Az én lelkemben is átformál, indít..."

Kategória: Tanúságtételek, beszámolók Megjelent: 2023. március 14. kedd

Virág testvérünk engedélyével osztom meg levelét, amiben arról ír, hogy "Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium" végzése (az internetes előadásokon keresztül) hogyan formálja őt:

"Kedves Gyula testvér!
Sok energiát, időt szenteltél a Szeretetláng szeminárium létrehozására és egészen önzetlenül megosztottad velünk, elérhetővé tetted bárki számára.
Biztos vagyok abban, hogy nagyon sok áldást hordoz, munkál ki ez.
Az én lelkemben is átformál, indít. Hálaadásul írom le, így tudok köszönetet mondani.
A második hét elmélkedése a könyvben már erős késztetéseket indított el bennem, amit csak erősít a harmadik, ahol most éppen tartok.
Ferences Világi Rendiként rég foglalkoztat, hogyan tudnánk a közösségünkben nagyobb egységet, közös szolgálatot megélni. Itt van most előttem a megoldás. Sok közöttünk az idős, a beteg. Ők nem az aktivitás, a tevékenység emberei, hanem valami sokkal mélyebbre, emberségünk legmélyére látnak már rá. Az engesztelés az a szolgálat, amiben együtt megtalálhatjuk az életünk legmélyebb értékét: saját bűnbánó lelkünk irányát és testvéreink, egyházunk, minden embertestvérünk felé irányuló szolgálatot, kinyílást. Emberi életünk legnagyobb lehetőségét.
Az Úr áldjon meg Téged, Gyula testvér!
Szeretettel: Virág"

Az előadások fent vannak a honlapunkon is a videók között, illetve a youtube-csatornánkon egy lejátszási listába gyűjtve: https://www.youtube.com/playlist?list=PLxMX5dNMTVL2I35U1_SH5BdeRm5lNNcpZ

És a könyv: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink/17320-az-istennel-valo-egyesules-utja-elo-szeretetlang-szeminarium

You have no rights to post comments