Az Istennel való egyesülés útja - Élő Szeretetláng szeminárium

Kategória: Könyveink Megjelent: 2022. augusztus 14. vasárnap

A Szentírás telve van az Isten és az ember egymás utáni vágyakozásának szavaival, az Énekek éneke pedig a vőlegény és menyasszony szerelmi páros énekében az Isten és a gyermekei egymás iránti szeretetének, beteljesedés utáni vágyának örök dallamát festi elénk.

Ezt a lelki, örök egyesülést mindig Isten kezdeményezi és Ő nem is fárad ebbe bele soha. Mi azonban igen, mert mi törékenyek, szétszórtak, önzőek, sebzett szívűek és bűnnel terheltek vagyunk. Az egyesülés útja azonban mégsem zárult le előttünk. Jézus Krisztuson keresztül, aki az „út, az igazság és az élet”, mégis megélhetjük ezt, és krisztusi emberré, Isten gyermekeivé, barátaivá alakulhatunk.
Ez a kis könyv ehhez az úthoz nyújt segítséget, az Egyház évezredes bölcsességét felhasználva.
Sokszor támaszkodunk a téma kifejtésében a Szeretetláng lelki naplóra, amiben Jézus Krisztus és a Szűzanya komoly és hosszas tanítást ad erről. A Szűzanya az első és legtökéletesebb krisztushordozó, az ő szívében lobog a tökéletes Isten- és emberszeretet tüze, az élő Szeretetláng, Jézus Krisztus valósága, ahogy csak azt ember be tudja fogadni. Ezt adja át nekünk, ennek kegyelmi hatásaival élünk, ami megvakítja a sátánt, gyógyítja a szívünket és erőt ad a krisztusi élethez.
A hathetes szeminárium egy mélyebb keresztény életre való elvezetés eszköze kíván lenni. Minden hétre jut egy téma, valamint a hét minden napjára egy-egy elmélkedni való idézet és/vagy ima a Szentírásból, a Szeretetláng lelki naplóból, illetve a szentek életéből. Minden hét, minden nap egy lépés előre...

100 oldal

Ára: 1400 Ft

Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245

Könyveink kaphatók Budapesten a Ferenciek terén lévő könyvesboltokban és néhány nagyobb könyvesboltban.

 

You have no rights to post comments