JoomlaTemplates.me by iPage Reviews

Több mint ötven ponton rombolnák le a pedagógusok jogait

Kategória: Cikkek, írások
Megjelent: 2023. március 28. kedd

A kormány 2023. június 1-jétől minden közoktatásban dolgozót egységes közoktatási jogviszonyba kényszerítene. Mindez rengeteg hátrányos változtatással járna, a közalkalmazottak esetében ezek a különbségek egészen drámaiak.

Szeretet, mindenen túl

Kategória: A mai napra
Megjelent: 2023. március 28. kedd

"Ha majd felemelitek (a kereszten) az Emberfiát, akkor megtudjátok, hogy én vagyok, és hogy semmit nem teszek önmagamtól, hanem azt hirdetem, amit Atyámtól tanultam." (Jn 8,21–30)
És a keresztfa valóban tanúsítja: Jézus Krisztus az Isten Fia, Megváltó.
Köszönöm Uram, hogy elvállaltad a kereszthalált is az Atya iránti, és irántunk való szeretetből! Ámen.   (S)
---
Ingyenes mobiltelefonos app. letöltése: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/11749-elkeszult

Heti könyvajánló: négy füzet

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2023. március 28. kedd

Négy füzetünket ajánljuk egyben, ami bevezet minket a megtérésbe, segít megértenünk Isten akaratát és képessé tesz minket arra, hogy ezt tovább is tudjuk adni. (A kis füzeteket is ajándékozhatjuk másoknak is ezzel a szándékkal. A négy füzet: A megtérésről; Prófétai élet; Isten tíz tanácsa; A Szentlélekről - kegyelmei, karizmái, munkája bennünk és közöttünk. A négy füzet ára együtt 2.000 Ft, és mellé igekártyákat is adunk ajándékba. Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 06-30/33-88-245)

Mennyi a túlélési esélye egy katonának az ukrán háborúban? + ima

Kategória: Cikkek, írások
Megjelent: 2023. március 28. kedd

Ez dermesztő szám. Képzeljük el, hogy a Donbaszban az erős tüzérségi tűz alatt álló arcvonalon vetnek be minket védekezésre az ukrán oldalon. Ebben az esetben átlagosan 2-4 óra az az idő, ami alatt nagy valószínűséggel megsebesülünk vagy meghalunk. Sokkal durvább a helyzet a támadónál. A Wagner-zsoldoscsoportnál a támadások első hullámában „ágyútöltelékként” használt, gyorsan kiképzett és harcba vetett foglyoknak sokszor csak percei vannak az első sebesülésig vagy a halálos lövésig.

Új utakat keresnek az új helyzetekben

Kategória: Cikkek, írások
Megjelent: 2023. március 28. kedd

Az Ázsiai Püspöki Konferenciák Szövetsége (FABC) március 15-én tette közzé a negyvenoldalas Bangkok-dokumentumot, amely a szövetség tavaly októberben, a thaiföldi fővárosban tartott általános konferenciáján folytatott megbeszélésének összefoglalója. A dokumentumot még idén bemutatják a Vatikánban, a szinodalitásról szóló szinóduson.

Jézus élete szeminárium - 5. előadás

Kategória: videók
Megjelent: 2023. március 27. hétfő


A hat előadásból álló sorozat ötödik előadása elhangzott a törökbálinti Szeretetláng közösségi házban 2023. nagyböjti időszakban. Előadó: Sipos Gyula
Levélcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. honlap: szeretetfoldje.hu Munkánkat támogatni lehet a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül, számlaszáma: 10700268-04975106-51100005

A Szűzanya 2023. március 25-i üzenete Medjugorjéból

Kategória: Hírek, események
Megjelent: 2023. március 27. hétfő

"Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra az imádság ideje."

Medjugorje, 2023. március 25.

Szülők, akik a lehangoló diagnózis ellenére megtartották magzataikat

Kategória: Cikkek, írások
Megjelent: 2023. március 27. hétfő

Down-szindróma, halva születés, lyukas szív. Ilyen és ehhez hasonló címkékkel szembesültek a szülők a rendelőben, terhesgondozás során – a szakmai javaslat minden esetben az abortusz volt. Ők mégis másképp döntöttek, a gyerekek pedig egészségesen megszülettek...

A megtérés öt lépése

Kategória: Eheti
Megjelent: 2023. március 27. hétfő

Talán mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, történések, amelyeket sorfordítónak érzünk. Az én életemben bizonyosan ilyen volt édesanyánk korai halála, a középiskolai kollégiumi évek (amíg ki nem rúgtak onnan), az első szerelmek, vagy épp a hazásságom és az, hogy apává lettem - de a legdöntőbb fordulat mindenképp a megtérésem volt 1990-ben. Isten nélkül rég katasztrófába torkollott volna az életem, az Ő szeretete mentett meg és segített, hogy értelmes és szép életet élhessek. A megtérésről egy kis füzetet is közzé tettem, most ebből idézem a megtérés öt lépését:

Megbocsát és figyelmeztet

Kategória: A mai napra
Megjelent: 2023. március 27. hétfő

"Erre Jézus azt mondta neki: Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél.” (Jn 8, 1-11)
Isten irgalmas és megbocsátó szeretete indítson minket arra, hogy előre haladjunk az életszentség útján.
Adj erőt Uram, gyenge vagyok, nélküled élni nem tudok! Kérlek segíts... ámen.   (S)
---
Ingyenes mobiltelefonos app. letöltése: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/11749-elkeszult

Ferenc pápa: Jézus minket is kivezet bajaink börtönéből, reménytelenségünk sírjából!

Kategória: Cikkek, írások
Megjelent: 2023. március 27. hétfő

A Szentatya március 26-án, nagyböjt ötödik vasárnapján arra kérte a Szent Péter téren az Úrangyalát vele együtt imádkozó mintegy 35 ezer hívőt, hogy olvassák el újra a vasárnapi evangéliumot, és hallják meg, hogy Jézus nekik is azt kiáltja, hogy keljenek életre. Ferenc pápa vasárnapi beszédét teljes terjedelmében közreadjuk.

Péri Márton és Zsuzsanna buzdítása ("Ima Magyarország békéjéért" kezdeményezés)

Kategória: videók
Megjelent: 2023. március 26. vasárnap


Elhangzott a 2023. évi Országos Szeretetláng Imatalálkozón Budapesten, március 25-én.
Levélcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. honlap: szeretetfoldje.hu
Munkánkat támogatni lehet a Szeretet Földje Közhasznú Alapítványon keresztül, számlaszáma: 10700268-04975106-51100005