Amikor egy hamis próféta újra feltűnik

Kategória: videók Megjelent: 2015. június 04. csütörtök

 Sipos Gyula rövid tanítása

Hozzászólások   

#3 s.gyula 2015-06-07 08:36
Én köszönöm!
#2 Keresztelő 2015-06-06 19:49
Miért kell óvakodni azoktól, akik hiábavalóságokk al riogatnak? Azért, mert olyan dolgokra indítanak, amelyek igénylik testi-, lelki-, és anyagi erőinket, de az eredmény nem hozza a biztonságot, a menekvés útját. Ezért könnyen tévedésbe jutunk vagy csak elfáradunk. A komoly küzdelemre fáradtan, netalán kedvetlenül érkezünk.
Kell hogy bírjunk annyi okosságot, amely megismeri a szükségest és elveti, amely nem segíti az életet. Kívánjuk a megkülönbözteté s lelkét, és ha megtaláljuk, el ne engedjük.
Én azt gondolom, hogy a nemzeti, népi, családi hagyományok szerint lehet készülni a válságos időkre. Azt gondolom, hogy a baráti közösségek tanácsot tarthatnak, ahol megfogalmazzák a szükséges teendőket. Mit remélhetünk az ismeretlen hang követésétől, amikor a baráti hangot nem szeretjük? Ezért most, a békés időben, és minden időben meg kell találjuk azokat az embertársainkat , akikkel el tudunk indulni az útra. Kell ezért a barátság. Kell a barát, aki a helyünkre lép, vagy akinek a helyére lépünk,  amikor szükség lesz a segítségre, akinek kedvéért én is minden erőmet felhasználom, akaratom és kedvem szerint.
Ezért fogtam az íráshoz, hogy ide érkezzek, kellenek azok a barátok akik most velünk együtt járnak, és megismertetik magukat, nem rejtőzködnek.
Gyula rövid beszédét én így értem, figyelmeztet, ne idegen "istenekben" / barátokban / vállalkozásokba n / üzleti zsenikékben bízzak, hanem akik velem járva igaz cselekedetekben és avval harmóniában igaz szavakkal megismertették magukat.
Köszönöm Gyula testvérem Krisztusban
#1 Heródek Éva 2015-06-04 23:38
Teljesen egyetértek az elhangzottakkal ! Mindenki foglalkozzon a saját "talentumainak kamatoztatásáva l", azzal pedig, hogy ennek a földi világnak mikor lesz vége, bízzuk a Teremtőjére! :-)
                                                          

You have no rights to post comments