Szeretetláng ünnep Törökbálinton

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2018. január 24. szerda

Szeretetláng-átadás Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, 2018. február 2-án, pénteken 9 órától. Program:

-  9 órától közös ima, és buzdítás
- 9.30 órától: ünnepi szentmise lángátadással.

 A szentmisét bemutatja:  Baladincz József atya
 Buzdítás: Sipos Gyula

 A kápolna címe:   2045 Törökbálint, Dózsa Gy. u. 46.

A Szeretetláng Isten túláradó kegyelme, amit Szűz Mária által ad az emberiségnek a túláradó bűnnel szemben. A Szűzanya szavai szerint "Ilyen hatalmas kegyelmi erőt még nem bocsátottam rendelkezésetekre, mint most: Szívem szeretetének lobogó Lángját". "Szívem szeretetével elétek állok. Itt vagyok, hogy boldogítsalak benneteket". A Szeretetláng egy kegyelmi ajándék, amely "csodákat tesz a szívek mélyén".
A Szeretetláng "kegyelmi hatása által a lelkekben fényt derítek" - mondta a Szűzanya Kindelmanné  Erzsébet asszonynak, a Lelkinapló lejegyzőjének.
A Lelkinaplót világszerte ismerik, több, mint húsz nyelvre lefordították és a köré szerveződő lelkiségi mozgalom világszerte elterjedt.
Dr. Erdő Péter bíboros, ezt írja a Lelkinaplóhoz írt ajánlásában: "Úgy találtuk, hogy ez a mozgalom, amely a világon számos egyházmegyében püspöki elismeréssel mű-ködik, és keletkezésének helyén, itt, Magyarországon is elevenen él, hitelesen katolikus lelkiséget és Mária-tiszteletet hordoz".

You have no rights to post comments