Szeretetláng-ima a tisztítótűzben szenvedőkért

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2016. november 10. csütörtök

A Szeretetláng Mozgalom elindítójának, Kindelmann Károlyné, Erzsébet asszonynak a Szűzanyától kapott 1962. október 13-i üzenete így hangzik: „Hogyha bármikor Szeretetlángomra hivatkozva elimádkoztok tiszteletemre három Üdvözlégyet, minden alkalommal egy lélek szabadul ki a tisztítóhelyről. A halottak hónapjában (novemberben) pedig egy-egy Üdvözlégy elimádkozása által tíz lélek szabadul ki a tisztítóhelyről. - A szenvedő lelkeknek is érezniök kell anyai Szívem Szeretetlángjának kegyelmi hatását.”

Erdő Péter bíboros 2009. 06. 06-án ünnepélyes keretek között kihirdette a „Mária Szeplőtelen Szívének Szeretetlángja Mozgalom” elismerését, tehát az egyházi „engedély” adott, nekünk „csak” imádkozni kell a lelkek kiszabadításáért az alábbi módon:

Üdvözlégy Mária, kegyelemmel teljes… imádkozzál érettünk, bűnösökért, „áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján, Amen.”

Gondoljuk csak végig az ígéret súlyát, és azt, hogy mikor tudnánk lelkeket (akár saját korábban elhunyt rokonainkat is) kiszabadítani a tisztítótűzből (akár utazás közben is). Ne feledjük, egy tisztítótűzből kiszabadított lélek biztos nagyon hálás lesz nekünk!

(Nagy István)

 

You have no rights to post comments