Böjte Csaba a Szeretetláng Mozgalomról

Kategória: Szeretetláng Megjelent: 2023. május 07. vasárnap

"Sokan kérdezik, hogy mit gondolok a Szeretetláng Mozgalomról!? A sötét, kaotikus világban, számomra egyetlen fényforrás Jézus Krisztus! „Én vagyok a világ világossága. Aki követ, nem jár többé sötétségben, hanem övé lesz az élet világossága.” (Jn 8,12) Jézus az igazi fény, a világunkat beragyogó élő láng! Ezért mondhatjuk bátran, hogy Jézus, Mária Szívében, a Szeretetláng! Mindannyian vágyunk e Szeretetlángra, áldott jelenléte nem csak megvilágosít, de örömmel, élettel, hegyeket mozgató erővel tölti be életünket! Ezért szeretnék én is a Szeretetláng Mozgalmához tartozni!

A nekünk életet adó Szeretetlángot kell befogadnunk és hordoznunk! A Szeretetláng maga Krisztus, Ő Európa Hite, Békéje! Őt  – a Megváltót – bízta ránk Ferenc pápa Budapesten, a szentmise végén mondott Főpapi imájában!
Legyünk Mária példájára Krisztus-hordozók, a Szeretetlángnak otthont adok. A Szent Anna Réten az engesztelő kápolna elsősorban élő kövekből kell felépüljön! Jézus Krisztust befogadva válhatunk az engesztelő kápolna élő köveivé! Egymillió imádkozó, Szeretetlángot hordozó keresztény megépíti az engesztelő kápolnát!
Szeretettel,
Csaba t."

ui.: Csaba testvér hozzászólásából az is kiderül, hogy még mindig összekeverednek a dolgok, így az Anna-réti engesztelő kápolna ügye és a Szeretetláng. Mindkettő alapja egy-egy magánkinyilatkoztatás, de a kettő mégsem ugyanaz. Természetesen mindkettő céljait magunkévá tehetjük, ha akarjuk, csak fontos a megkülönböztetés. A Szeretetláng lelki napló leírója Kindelmanné Erzsébet asszony, az Anna-réti engesztelő kápolnáról pedig Kovacsics Natália nővér írt - különben mindkettő Törökbálinton hunyt el... (sipos)

You have no rights to post comments