Szeretet Földje Találkozó - kezdődik a kilenced

Kategória: Szent István országáért Megjelent: 2016. szeptember 22. csütörtök

Október 1-én, jövő hét szombaton lesz a Szeretet Földje Találkozó nagyszerű programokkal! (Bővebben lásd: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8504-oromhir-a-szeretet-foldje-talalkozoval-kapcsolatban ) Ma kezdjük az ima-kilencedet a Találkozó sikeréért. Isten áldjon meg minden résztvevőt, előadót, szolgálót, segítőt... bármilyen, számodra kedves ima jó, amivel Isten elé tudod vinni közös ügyünket. Itt a személyes közbenjáró imánk:

Mennyei Atyánk!
Hálát adok neked azért, hogy képviselhetem országunkat és egyházunkat elõtted és az emberek elõtt. Kérlek segíts, hogy bûneim ellenére jól végezzem el a rám bízott feladatokat.
Kérünk Téged, add, hogy az erõtlenek erõben részesüljenek, a buzgók az életszentség teljességére eljussanak, a bûnösök megtérjenek, a betegek meggyógyuljanak, a sötétségben élõk megszabaduljanak a gonoszság erõinek kötelékeibõl, a szûkölködõk és szenvedõk gondjaikban enyhülést kapjanak!
Bennüket pedig vezess el a teljes egységre Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítõ Szûzanya közbenjárására, hogy hazánk, mint a Szeretet földje felvirágozzon és minden helyzetben megdicsõítse a Te neved a Szentlélek ajándékai és kegyelmei által.
Köszönöm Atyám, hogy kedves neked ez a föld és megsegítesz minket. Ámen.

Hozzászólások   

#1 Petro 2016-09-24 05:12
Sajnos nem tudok ott lenni, de lélekben ott leszek, azt szeretném, ha 9 millióan imádkoznánk ezért az ügyért határokon kívül és belül!

You have no rights to post comments