Ezeket szervezzük mostanában

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2017. március 04. szombat

Regionális karizmatikus találkozó, gyógyító összejövetelek, nagyböjti lelkigyakorlat tanoda, lelki központ... részletek:

- Hagyományosan május 1-én van egyházmegyénk katolikus karizmatikus közösségeinek találkozója - idén Törökbálinton lesz az összejövetel. Már készülnek a plakátok és szórólapok és külön evangelizációs programot is indítottunk, ami a Szentlélek ünneptől (február 18.) május 1-ig tart, s amelynek keretében igyekszünk megszólítani minden embert városunkban és a környéken.

- Gyógyító összejöveteleink március hónapban: http://szeretetfoldje.hu/index.php/gyogyito-osszejovetelek/8882-gyogyito-osszejovetelek-2017-marcius-honapban 

- Megtartjuk a szokásos nagyböjti lelkigyakorlatunkat Kunszentmártonban, a karmelita rendházban. Témánk: "Szólj Uram, hallja a Te szolgád!" A családfa-gyógyító szentmisét Zsadányi József atya mutatja be. Bővebben: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/8875-szolj-uram-hallja-a-te-szolgad

- Két nagy ügyünk, amihez nagyon sok kegyelemre van szükségünk, az érdi tanoda beindítása szegény sorsú és/vagy cigány gyerekek részére, és a törökbálinti lelki központ kialakítása a Szeretetláng kápolnával. Mindkettőnél vannak akadályok, amit csak Isten kegyelmével tudunk leküzdeni, kérlek benneteket, segítsetek imáitokkal!

Hálás szívvel megköszönve és hasonlóképp viszonozva: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments