Néhány programunk a következő hetekben

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. június 24. péntek

Mária-áhítat, alkotó tábor, gyógyító összejövetel... részletek:

- Idén július 3-án, vasárnap lesz Törökbálinton a Búcsú. A Mária segíts kápolnánál délelőtt 10 órakor lesz az ünnepélyes szentmise (körmenetben vonulunk fel oda, találkozó 9 órakor a plébánia előtt.) Este 7 órától pedig zenés Mária áhítatot tartunk a kápolnában, amire mindenkit szeretettel várunk! Közös ima, énekek, közben egy rövid buzdítást fogok tartani, Mária titka címmel. (Megközelíthető Budapestről a Kelenföldről induló 172, 173-as buszokkal, leszállni a Tükörhegy megállónál kell.

- A július 4-i héten - hétfőtől szombatig - lesz az idei Szeretet Földje Alkotótáborunk, központi helyünk a római katolikus plébánia (Munkácsy u. 78.) Ha bárki szeretne meglátogatni minket, hogy megnézze mit csinálunk, örömmel látjuk!

- Július 24-én, vasárnap 11 órától gyógyító összejövetelt tartunk Köveskálon, a római katolikus templomban. (Meg szokták kérdezni tőlem kedves testvérek, mi a módja annak, hogy hozzájuk is elmenjünk előadást, lelki napot vagy gyógyító összejövetelt tartani. Nagyon egyszerű - felelem ilyenkor -, csak fel kell venni velünk a kapcsolatot és egyeztetni az időpontot és helyszínt...)

- Már szervezzük az érdi cigánymisszió nyári foglalkoztató programjait, később erről is bővebb információval tudunk szolgálni.

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments