Néhány hír életünkből

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. március 04. péntek

Ingyenes újság, gyógyító összejövetel, előadás Isten üdvösségtervéről, egyebek...

- Kijött a nyomdából az ingyenes Szeretet földje újságunk, a héten postáztuk az 500 címre.

- Vasárnap Köveskálon tartunk gyógyító összejövetelt, két hét múlva pedig Bokodon lelki napot. A köveskáli alkalomról bővebben itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/8179-isten-szeretete-gyogyit-gyogyito-osszejovetel-koveskalon-2 , a bokodi lelkinapról pedig itt lehet olvasni: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/8185-a-szentlelek-jelenlete-es-munkaja-eletunkben-lelki-nap-bokodon 

- Három részes előadás-sorozatot tartunk Törökbálinton a római katolikus plébánián, a hétfői közösség szervezésében. A sorozat témája:  Isten üdvösségterve az Ószövetségben. Az első előadás 2016. március 07-én, hétfőn 19 órakor kezdődik. Előadó: Hankovszky Béla atya A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Jól sikerült a kunszentmártoni nagyböjti lelkigyakorlatunk, de továbbra is imádságos lelkülettel készülünk húsvét megünneplésére. Ehhez kapcsolódóan szeretettel felajánljuk nagyböjti előadás, lelki nap tartását közösségeknek. Írjatok bátran, levélcímünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hasonlóképp folytatódnak az érdi cigánymisszió keretében a fejlesztő foglalkozások a gyerekeknek, segítségnyújtás a családoknak és közös ima mindenkivel, aki eljön...

Törökbálinti közösségi alkalmaink: hétfőnként 19 órától nyitott alkalom a plébánián, kedden 16 órától szentségimádás a Szeretetláng kápolnában, szerdán 19 órától szentségimádás a Mária segíts kápolnában.

Minden jót mindenkinek!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments