Kezdődik az év...

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2016. január 03. vasárnap

Imanap hazánkért, cigány misszió, nagyböjti lelki gyakorlat, missziós utak, egyebek:

- A hazánkért való imára mindig szükség van! Amit tíz évig Nemzeti Imanapként szervezhtünk, azt tavaly már "Imanap hazánkért" és "Szent István országáért" (lelki nap) néven folytattuk és nem csak január 18-án, Szent Margit ünnepén, hanem egész évben, ahol csak lehetett. Természetesen idén is arra biztatunk mindenkit, imádkozzon egyedül vagy közösségében, plénámiáján vagy ahol lehetséges hazánkért! Hét elején nyomdába adom az ehhez kapcsolódó Hírlevelünket, hogy még időben postázhassuk. Ingyenes "Imádságok hazánkért 2" imafüzetet továbbra is lehet kérni (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), szívesen postázom!

- Szombaton Kunszentmártonban voltunk, hogy egy kicsit bekapcsolódhassunk a Zselepszki Fábián atya vezette lelkigyakorlatba - nagyon jó volt! Kérdezték, hogy a szokásos nagyböjti lelkigyakorlatunkat megtartjuk-e ott, én pedig azt feleltem, hogy remélem, hogy igen! Valószínűleg február közepi dátum lesz =febr. 19-21, péntek-vasárnap) nem sokkal a nagyböjt kezdete után, az egyeztetés után írom a részleteket!

- at érdi cigány misszió keretében Székely János püspök atya jön hozzánk január 9-én, szombaton 9 órától. A Regina Mundi ciszterci apátságban leszünk - mise, tanítás, közös ebéd...

- Szintén hét elején készül el az idei évi aktualizált ajánlatunk az előadásainkról, lelki napok témáiról, gyógyító összejöveteleinkről. Használjatok minket! Örömmel megyünk, ha hívtok, rugalmasak vagyunk, alkalmazkodunk a helyi körülményekhez és a szolgálatunk ingyenes...

Végül: szívesen veszünk minden jó ötletet, véleményt, tanácsot, kezdeményezést! Írj bátran, kezdeményezz, légy az imatársunk, munkatársunk - együtt jobban megy!

Boldog új évet kívánva, imával és szeretettel: Gyula (sipos)

 

You have no rights to post comments