Lélekáradások, könyvek, kápolnák, cigánymisszió, lelkigyakorlat...

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2015. november 04. szerda

- Hétfőn Pestszentimrén voltunk segíteni a Szentlélek-szeminárium 6. alkalmán a Szentlélek kiáradásáért imádkozni, szombaton a törökbálinti alfa-kurzus részeként lesz Szentlélek-nap, aztán 23-án ismét Budapestre megyünk imádkozni a Szentlélek kiáradásáért. Nagy öröm ez, Isten munkálkodik a közösségeken keresztül, a Szentlélek pedig csodálatosan megajándékoz minket!

- November 11-én lesz az érdi cigánymisszió keretében a 10 gyerekes családnak felújított háznál egy kis ünepség, ahol ott lesznek a nagy adományozók is, hogy megköszönjük nekik is a segítségüket. közben a közel lévő általános iskolában beindulhattak a fejlesztő foglalkozások is.

- Megjelent az új könyvünk, "A Hegyi beszéd", amelyik Jézus Krisztus nagy tanítását veszi végig és magyarázza. Ezzel együtt az idén két keresztény lelki könyvet sikerült kiadnunk, emellett a "21. század - Isten évszázada - Magyarország átvilágítása" című könyvet is. Mindkettőről bővebben lehet olvasni a Könyveink menüpont alatt, itt: http://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink Kaphatók Budapesten a Ferenciek terén a katolikus könyvesboltokban, benne lesznek a Szent István társulat őszi könyvklubjában, vagy megrendelhetők tőlünk is, az info@szeretetfoldje levélcímen keresztül.

- Még lehet jelentkezni az adventi lelkigyakorlatunkra, ami Kunszentmártonban lesz a november 20-i hétvégén a karmelita rendházban. Témája: Krisztus király uralma alatt - szabadulás, gyógyulás, életrendezés... Bővebben itt olvasható: http://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/7824-krisztus-kiraly-uralma-alatt-szeretet-foldje-adventi-lelkigyakorlat

- A Szeretetláng kápolnában gyertyafény mellett imádkozunk - mivel a pékség bezárása miatt elzárták a közműveket. Nincs fűtés, világítás, víz... de egyelőre jó hangulatú a katakomba-kereszténység itt a sötétben! :-) Jó hír viszont, hogy a felújítás után használhatóvá vált Törökbálint Tükör-hegyi részén a Mária segíts kápolna, szerdánként itt is tarthatunk szentségimádási órát. Itt van világítás, tehát látunk... (Természetesen továbbra is él a hétfői karizmatikus közösségünk és továbbra is szívesen vállalunk missziós alkalmakat...)

Kalandra fel!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments