Néhány örömhír

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. szeptember 22. hétfő

Legelőször is hálás szívvel köszönöm mindenkinek, aki eljött a Szeretet Földje Találkozóra, vagy ha nem is volt itt, imáival támogatta. Jól sikerült a program, már a Találkozó ideje alatt többen visszajeleztek gyógyulást, ma pedig ilyen levelet kaptam M. I. testvérünktől (olvadozik a szívem): "...Minden túlzás nélkül mondhatjuk, olyan lelki élménnyben, adományban, Szeretet-áradásban volt részünk, amilyenben eddigi életünkben még nem! Hála és dicsőség a minket végtelenül szerető Istenünknek, mennyei Atyánknak, a mi Urunknak Jézus Krisztusnak és éltető Szentlelkének örökkön örökké!..." Ámen! További jó hírek:

- Megjött az "első fecske" a Szent István országáért imanap lehetőségére: Október 8-án, Magyarok Nagyasszonya ünnepén (!!!) Gyálon tarthatunk ilyen programot, szentmisével, előadással és közös imával! remélem, még sok ilyen követi, mert nekünk is, de az egész országnak is nagy szüksége van Isten kegyelmére!

- Telik az októberi naptár, gyógyító összejövetelt tartunk Pázmándon, hétvégi lelkigyakorlatot Kunszentmártonban, lesz Szeretetláng lelki nap Törökbálinton... a pontos programokat napokon belül felteszem ide a honlapra.

- Törökbálinton október 5-én lesz a bérmálás, előtte a bérmálandók (fiatalok, idősebbek, köztük felnőtt megtéről, összesen majd 60-an) három napos triduumon (esti előadásokon) vesznek még külön részt - a bérmálásra való felkészülés keretében -, és személyes imaszolgálatban is részesülnek. Jöjj Szentlélek Úristen...!

- Elindult az alfa kurzus és Biatorbágyon a Szentlélek szeminárium is - nagyszerű, lelkes emberek, hiszem, hogy még áldásává lesznek az egyházközségeiknek!

You have no rights to post comments