Egy-két jó hír

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. augusztus 06. szerda

Missziós ügyeink, új kiadványaink és a Találkozó... Részletek:

- A júliusi szünet után újra kezdtük a missziós utak szervezését és missziós alkalmak megtartását. Augusztus első vasárnapján Szegeden voltunk, jól sikerült az alkalom, remélem kapunk róla valami beszámolót. Harmadik pénteken megyünk vácra, 30-án, szombaton pedig ott leszünk a Szeretetláng Fesztiválon.

- Ha jó idő lesz, az érdi családokkal is elmegyünk még egyszer kirándulni, vagy strandra, de még nem biztos az időpont és a helyszín sem. Ők nagyon szeretnék, mi is rajta vagyunk... :-)

- Istennek - és a nagylelkű adományozóknak - hála, nagyjából összegyűlt a pénz Balog Elemér könyvének kiadásához. Címe: Cigánysors, avagy a halott cigány a legjobb cigány? A héten leadom a nyomdába a betördelt és szerkesztett változatot... Készülök még egy másik kis könyvvel is Keresztelő Szent Jánosról, ha sikerül összerakni, akkor az is kijön a szeptemberi Szeretet Földje Találkozóra.

- Talán emlékeznek még néhányan a Gyíkvár című meséskönyvünkre. Most ehhez írtam még meséket (tíznél többe), amihez egy kedves képzőművész nő, Vihart Anna készített grafikákat. Gondolkodunk azon, hogyan lehetne közzé tenni. Nyomtatott formára kevés az esély, mert nagyon sokba kerül, ezért valamilyen elektronikus formában tesszük elérhetővé, esetleg honlapot készítünk hozzá... Majd teszek fel ízelítőt a mesékből... (Jó? Jó? Jó?)

- Szeptember 13-án, szombaton lesz a szokásos évi Szeretet Földje Találkozó, a témája: Krisztus csodái közöttünk. Lezs képzőművészeti kiállítás is, egy kedves régi barátunk, Pataki Mihály Mária festményeit mutatjuk be a falumúzeumban. (Szépen faragott keresztjeit sokan ismerik, kaphatók a katolikus könyvesboltokban.)

Szeretném kérni imáitokat, hogy a következő időkben sok helyre eljuthassunk és ott valóban Isten akarata szerinti munkát végezhessünk!

Imával és szeretettel: Gyula

 

You have no rights to post comments