Munkák és próbák

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2014. április 02. szerda

Hálás vagyok Istennek azért, hogy van mit tennünk. Ma (szerda) megyek Nagymarosra Alfa-kurzusra előadást tartani (Isten ma is gyógyít), ilyen meghívásból van még néhány, Szentlélek szeminárium és iskolai előadás is. Ma feltettem a missziós összejöveteleinket is a honlapra, örülök nekik, bár vannak problémák...

Úgy is írhatnám, hogy "próba alatt vagyunk", kibírjuk-e ezt az ellenszelet, ami fúj ellenünk.  Ahogy a mondás tartja, "ha fellobban a Szentlélek tüze, rögtön megjelennek az önkéntes tűzoltók..." - sajnos ez történik most, több programunknál is "oltogatnak", meg akarják akadályozni a missziós program létrejöttét. Váratlan akadályok jelennek meg a semmiből, rágalmazások, kideríthetetlen eredetű szembenállások és még a cigánymissziónkban segítő atya is megbetegedett... (Valahogy a személyes életemben is jelentkezik ez, egyik betegség, baleset a másik után, alkotómunka a béka feneke alatt, nincs íze az életnek... - na, most jól kipanaszkodtam magam. Értem én, hogy mi történik, de attól még nem könnyű...)

Isten velünk, Ő továbbra is működik közöttünk - de szeretném kérni az imáitokat, egyrészt hogy el ne lankadjunk, másrészt hogy ezek az akadályok lerombolódjanak!

Hálás szívvel köszönöm és imáimmal viszonzom!

Kalandra fel!

Imával és szeretettel: Gyula

 

You have no rights to post comments