Ez+az, röviden

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2013. június 01. szombat

- Ma reggelre megint föltörték a honlapunkat, eltartott egy darabig, amíg a rendszergazda helyreállította. (Jelentősen újítani kellene már rajta biztonsági okokból, de egyelőre erre nincs kapacitásunk...)

- Egyelőre a június 14-16-i kunszentmártoni lelkigyakorlatra kevés a jelentkező. ("Keresztény élet, telve hittel és Szentlélekkel" - lásd bővebben a Lelki napok menüpont alatt.) Szeretettel hívunk benneteket és kérlek, hívjatok másokat, illetve imádkozatok a programért, mert kevés jelentkező esetén (a költségek miatt) nem tudjuk megtartani a lelkigyakorlatot.

- Még látható Törökbálinton a művelődési házban (Munkácsy u. 83.) a Szeretet Földje Alkotóközösség kilenc tagjának közös kiállítása - nagyon jó, ajánlom figyelmetekbe!

- Köszönjük eddigi adományaitokat, amiket az elmúlt időszakban adtatok. Szeretnénk a 10. Nemzeti Imanapra egy új ingyenes imafüzetet kiadni - kifejezetten hazánkról szóló imákkal -, a bejövő adományokat egyelőre annak költségeire tesszük félre. (Remélem, összejön annyi, hogy megvalósíthassuk ezt a szép tervet.)

- És a végére még egy jó hír: június 7-én, pénteken Százhalombattán a Városi Könyvtárban lesz a Cigányélet című könyvünk könyvbemutatója.

Később ezekről bővebben is írok. Addig is minden jót!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula 

You have no rights to post comments