Néhány pénzügyi adat

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2010. december 07. kedd

Elkészült a gyermekbántalmazásokról szóló plakát és szórólap, a Szeretet földje újság és a Nemzeti Imanapos levelezőlap, nyomdában a Szeretet földje elmélkedő- és imafüzet, amit egyelőre csak kétezer példányban nyomtatunk ki. Hogy láthassátok, ez mit jelent anyagilag (a mi és segítőink társadalmi munkáját, telefonszámláját, stb. nem forintosítjuk), röviden leírom ide a költségeket:

Szeretet Földje ingyenes újság (1.000 példány) és a Nemzeti Imanap képeslap együtt: 31.125 Ft

Gyermekbántalmazásról szóló plakát (1.000 db) és szórólap (4.000 db) együtt: 78.750 Ft

Az újság és szórólapok postázási költsége 688 címre (a legkisebb méretű borítékban, kedvezményesen): 49.704 Ft

A Szeretet földje ima- és elmélkedő füzet nyomdai költsége: 81.606 Ft

Amikor megérkeznek majd az igénylések a Nemzeti Imanapos plakátokra és füzetekre, azokat már nem tudjuk ilyen olcsón postázni, hiszen nagyobb borítékba kell rakni, illetve ahová sokat kérnek, oda csomagban kell feladni - ennek a költsége legalább 300.000 Ft szokott lenni.

Nemzeti Imanap plakátunk még van, azt szerencsére nem kell újra nyomni. Az Imádságok Hazánkért ingyenes imafüzetből még 800 db van, egyelőre abból se nyomunk újat, csak ha szükséges lesz (és pénz is lesz rá.) Az elmúlt években mindig 4.000 darabot nyomtunk belőle, a hat év alatt ez több, mint 20.000 példány, ami el is fogyott. Talán már nem kell annyi - mondom, miközben persze ha kellene annak is örülnék, hiszen ez azt jelentené, hogy sokan akarnak imádkozni hazánkért. Egyik szeme sír, a másik nevet...

Azt gondolom, ennyiből is látszik, hogy a Nemzeti Imanap szervezése és lebonyolítása (nem beszélve egyéb programjainkról) anyagilag is elég leterhelő számunkra. A költségeket csak adományokból tudjuk fedezni, ezért aki úgy érzi, hogy fontos számára hazánk felemelkedése és hisz az imádság erejében és anyagilag is van lehetősége, azt kérem, hogy támogassa ezt a nemes ügyet adományával! (Az Alapítvány számlaszáma olvasható honlapunk fejlécénél. Támogatást lehet küldeni címünkre is: Sipos Gyula, 2045 Törökbálint, Templom u. 13.)

Minden imádságot, szervezómunkát, egyéb felajánlást is örömmel és hálás szívvel fogadunk!

Áldott adventet és karácsonyi ünnepeket kívánva, imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments