Rövid hírek

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2010. november 23. kedd

Néhány rövid hír:

- Elkészültek a gyermekbántalmazással és a gyermekek védelmével foglalkozó plakátok és szórólapok, szerintem nagyon jól sikerültek (Török Zoli és felesége, Gáspár Zsuzsa munkája), az ingyenes újsággal szétküldjük őket, de a missziós alkalmakra is visszük őket és amarosan a honlapon is fent lesznek a letölthető anyagok között (amint meg tudom ezt oldani). Zoliék egy saját honlapot is készítenek, ami már fent van a világhálón, de még csak az ideiglenes címen érhetők el, itt lehet megnézni: http://69.175.94.114/~imalanca/

- Ezen a héten postázzuk az ingyenes Szeretet földje újságot, benne lesz a Nemzeti Imanapra való felhívás és a levelezőlap is, amin az imafüzeteket lehet majd igényelni.

- A honlapon már fent lévő programjaink mellett több előadást is tartunk még (Alfa-kurzus, iskolai ea.), és Tarnóczi Marika főszervezésével egy cigány-karácsonyt is szervezünk Érden.

- Az adventi hétfőkön este hét órától a törökbálinti plébánián a hétfői közösségben adventi imaesteket tartunk, így készülve a karácsonyra.

- Végül egy program időpont változás: az ercsi kiállítás nem december 9-én csütörtökön, hanem december 8-án, szerdán nyílik - ahová természetesen mindenkit szeretettel várunk!

You have no rights to post comments