Zsúfolt napok

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2023. április 22. szombat

Szeretetláng mesék - leadtuk a nyomdába a könyvet, Szentlélek-hétvége, alkotónap, igeliturgia, gyógyító összejövetel, regionális karizmatikus találkozó, és persze jön Ferenc pápa... részletek:

- Leadtuk a Szeretetláng mesék című könyvünket a nyomdába, reményeink szerint hamarosan a boltokba kerül. A mesék egy része olvasható az irodalom menüpont alatt: https://szeretetfoldje.hu/index.php/irodalom

- Ma (szombaton) elég zsúfolt programunk van: az Alfa-kurzuson ma van a Szentlélek-hétvége, én tartom a három előadást (+ imaszolgálat). Délután még megyek az idősek otthonába is igeliturgiát tartani (mint hosszú évek óta rendszeresen), a közösségi házunkban pedig az alkotóközösségünknek van alkotónapja...

- Holnap (vasárnap) Isten szeretete gyógyít - gyógyító összejövetelt tartunk Köveskálon: https://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/18647-vasarnap-gyogyito-osszejovetel-koveskalon )

- Május elsején regionális katolikus karizmatikus találkozó Érden, a mottója: "Áraszd ránk Lelkedet, és újítsd meg  Föld színét... nagyon jó nap lesz, mindenkit szeretettel várunk! (Itt a program: https://szeretetfoldje.hu/index.php/hirek-esemenyek/18643-araszd-rank-lelkedet-majus-1-en )

- És persze előtte hétvégén jön Ferenc pápa! Imádkozzunk azért, hogy jelenléte és missziója megújulást hozzon hazánknak és egyházunknak!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

You have no rights to post comments