Heti ez + az

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2021. október 04. hétfő

Leszedjük a kiállítást, kezdődik a Szentlélek szeminárium, összejövetel lesz Makkosmárián a rák megállításáért, és talán még a könyveket is fel tudom vinni Budapestre a könyvesboltokba...

- Vasárnapig tartott a Szeretet Földje Alkotóközösség kiállítása Törökbálinton a művelődési házban. Ma (hétfőn) délután leszedjük a képeket. (Ha valakit érdekelnek az alkotók és alkotások, írjon bátran. A következő alkotónapunk pedig október 16-án, szombaton lesz a Szeretetláng közösségi házban...)

- Ma, azaz október 4-én, hétfőn 19 órakor indul a Szentlélek szeminárium a Szeretetláng közösségi házban, amire mindenkit szeretettel hívunk és várunk - és kérlek, ajánljátok másoknak is, hadd járjon át minél több embert a Szentlélek öröme és ereje!

- Ha minden jól megy, pénteken fel tudom vinni az új könyvünket - "Isten akaratának megismerése..." - a Ferenciek terei katolikus könyvesboltokba, így onnantól ott is kaphatók. Az új könyvről és az októberi könyvakciónkról bővebben: https://szeretetfoldje.hu/index.php/konyveink

- És pénteken délelőtt még az EWTN katolikus tévében is lesz egy rövid interjú velünk...

- Október 9-én szombaton 14 órától Makkosmárián tartunk összejövetelt "A rák megállításáért..." Itt a program: https://szeretetfoldje.hu/index.php/lelki-napok/15698-zarandoklat-makkosmariara-a-rak-megallitasaert Kérünk benneteket imádkozzatok értünk, és a programjaink sikeréért! Köszönjük!

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

You have no rights to post comments