Munkáink és terveink

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2021. február 15. hétfő

Ima- és közösségi összejövetelek, alkotónap, kiállítás, filmklub, ingyenes újság, videó-sorozatok, cigány misszió, mesék, stb. Munkáink és terveink:

- Továbbra is hétfőtől csütörtökig minden nap vagyunk a Szeretetláng kápolna és közösségi házban, és internetes közösségi összejöveteleket is tartunk.

- A közösségi házban most szombaton volt az alkotónapunk, lassan szeretnénk újra indítani a többi nyitott programunkat, a kiállításokat és a filmklubot is, már nagyon várjuk a karantén végét...

- Kijött a nyomdából az ingyenes Szeretet földje újságunk, beborítékoltuk és viszem a postára. Jelenleg 452 címre küldjük ki. 1995-ben, amikor elkezdtük, még több, mint 600 címünk volt, azóta ennyire lecsökkent - az idősebbek már nincsenek közöttünk, a fiatalabbakkal pedig az interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot -, az újság előállítási és postázási költsége viszont már több, mint százezer forint alkalmanként (és évi négy számot adunk ki), lassan el kell gondolkodnunk, hogy fent tudjuk-e tartani az újságot. De még nem adtam fel a reményt...

- Tovább folytatódnak a videó-sorozataink, és a nagyböjti időszakban elkezdjük a Jézus életéről szólót is - vagy keddenként, vagy folyamatosan minden nap, amíg végére nem érek, még nem döntöttem el (de minden tanácsnak örülök...).

- Az érdi cigány misszión keretében van, aki a tanodába jár segíteni, van aki a túlkoros fiatal felnőtteket tanítja, próbálunk segíteni, ahogy tudunk a megélhetési gondokban is.

- Ezen a héten lesz két meseműsoros találkozóm az iskolában harmadik osztályos gyerekekkel, és hamarosan elkezdjük a napközis meséket is, miként az elmúlt években is.

- Van egy nagyböjti elmélkedés-sorozat, egyelőre meglepetés - :-) -, Hamvazószerdán figyeljétek a honlapot...

- És persze könyvtervek, és missziós alkalmakat is nagyon szeretnénk már tartani... de ezekről majd legközelebb.

Imával és szeretettel: Gyula (sipos)

You have no rights to post comments