Programjaink a missziós hónapban

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2019. október 01. kedd

Élő adás, missziós iskola, Szentlélek nap, zarándoklat, filmklub, új könyv, országos karizmatikus találkozó...

- Folytatjuk az "Élő adás a szobából" kéthetenként szerda esti sorozatunkat. Október 2-án, szerdán este kilenckor a téma: Valódi problémák, hamis válaszok - és persze szokás szerint imdkozunk mindenkiért...

- A hétfő esti közösségi összejöveteleinken egy három részes sorozatot indítunk, aminek a témája a Szerett Földje Missziós Isikola anyagából van: önismeretünk Istenben, tehetségeink, képességeink, belső gyógyulás... Az első rész október 7-én, hétfőn lesz 19 órától a plébánián.

- Október 12-én, szombaton Győrbe megyünk az ottani katolikus karizmatikus Őrtűz közösség meghívására, Szentlélek napot tartani.

- Októberi filmklubunkban Fausztína nővérről fogunk egy filmet megnézni (az ő csontereklyéje van a Szeretetláng kápolna oltárában).

- Október 19-én, szombaton zarándoklatra megyünk Hasznos-Fallóskútra.

- Október 26-án, szombaton lesz Budapesten az Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó, amire természetesen mi is megyünk...

- Szeretnénk megjelentetni addigra a "Jézus Krisztus élete" című könyvünket.

És persze megtartjuk a szokásos hétfői, keddi, szerdai és csütörtöki közösségi alkalmainkat is - hogy hazánk a Szeretet földje legyen! Programjaink nyitottak, mindenkit szeretettel várunk!

You have no rights to post comments