Munkanapló - közösségi életünkből

Kategória: Munkanapló Megjelent: 2018. szeptember 26. szerda

Lelkigyakorlatok, Alfa-kurzus, Eloldozva, bérmáűlás, közösségi ház, Filmklub, missziós alkalmak... tessék parancsolni!

- Hétvégén közösségünkből is, de egyházközségünkből is sokan mennek Damian Stayne lelkigyakorlatára. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó és hasznos lesz nekünk!

- Elndult az új Alfa-kurzus Törökbálinton. Sajnos a Szentlélek-hétvége pont az Országos Karizmatikus Találkozó szombatjára esik, majd meglátjuk, mit tehetünk...

- Székesfehérváron az ottani testvérek elkezdték az Eloldozva szemináriumot, két előadást én is (S. Gy.) vállaltam. Októüber 6-án, hétfőn pedig nálunk is elkezdődik ugyanez a szeminárium. Ha sikerül technikailag megoldani (remélem), akkor az előadásokat élőben is közvetíteni fogjuk, be lehet majd kapcsolódni...

- Október 14-én lesz nálunk a bérmálás, előtte három napos triduum lesz a bérmálkozóknak több előadóval, az utolsó napon pedig közbenjáró imaszolgálat lesz a Szentlélek kiáradásáért.

- A Szeretetláng kápolna és közösségi házunkban még látható Alkotóközösségünk kiállítás (valószínűleg jövő keddig), csütörtökön délelőtt, vagy jövő kedd délután a közösségi időpontokban még szabadon megnézhető (vagy telefonon egyeztetve más időpontokban is).

- Tervezzük a közösségi házban egy filmklub beindítását, és újra indulnak a negyedévi utolsó szombati Szeretetláng lelkinapok is. A házban szívesen várunk csoportokat, akik lelki napot szeretnének tartani, vagy kérni, hogy mi tartsunk nekik. (Ára nincs, adományokat köszönettel elfogadunk).

- Következő gyógyító összejövetelünk Vácott lesz a Szent Anna piarista templomban, október 19-én, pénteken. Szombaton pedig ugyanott lesz az éves Kiengesztelődési Találkozó, én (S. Gy.) az Oltáriszentségről, mint a kiengesztelődés jeléről fogok beszélni.

- Évek óta Kunszentmártonban tartunk egy adventi lelkigyakorlatot, idén is fogunk (remélhetőleg), a pontos időpont még nincs meg, ha meglesz, rögtön kiírom...

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments