Szent István országáért! - lelki nap hazánkért

Kategória: Lelki napok Megjelent: 2012. december 22. szombat

Szent István országáért! - lelki nap hazánk gyógyulásáért és szabadulásáért - 2013. január 12-én, szombaton 10 -16 óráig Törökbálinton a római katolikus templomban. Az előadók között van Bocsa József atya, a hazánkért bemutatott gyógyító szentmise főcelebránsa Zselepszki Fábián atya. Részletek:


 10.00: Imaóra hazánkért
 11.00: Előadások
  (Isteni stratégia a megújulásért,   nemzetünk sebeinek gyógyulása, stb.)
  Előadók: Bocsa József atya, Sipos Gyula
 12.00: szünet
 12.30: Gyógyító mise nemzetünkért.
  Főcelebráns: Zselepszki Fábián atya
 Ebédszünet
 14.00: Csoportos megbeszélés

A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk! (Törökbálint megközelíthető Buapestről a Kosztolányi Dezső térről induló 272-es busszal, vagy az M0, M7, M1 autópályákon keresztül.)

A lelki nap egyben felkészülés a január 18-i Nemzeti Imanapra.

A Nemzeti Imanapról: 2013. január 18-án, pénteken, Szent Margit ünnepén, a Nemzeti Imanapon az egész országban mindenhol imádkozunk hazánkért és nemzetünkért!
Nyolc évvel ezelőtt, az első Nemzeti imanap szervezésekor ezt a szentírási igét kaptuk: “Kerestem köztük olyan embert, aki falat építene, és odaállna a résbe elém az országért..” (Ez.22, 30)
Mi, keresztények vagyunk azok, akik oda tudunk, merünk és akarunk állni a résbe, Isten szeretetéért és mindannyiunk javára. Imádkozzunk együtt hazánk megújulásáért! Szervezzük meg, hogy Magyarország minden községében, városában, minden egyházközségben és egyházmegyében felszálljon a közös imádság, mint jóillatú áldozat Isten elé!
Bővebb információ: Sipos Gyula, Tel.: 06-30/33-88-245, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., honlap: www.szeretetfoldje.hu

You have no rights to post comments