Szeretetláng - lángátadással, gyógyító imával kedden és vasárnap

Kategória: Lelki napok Megjelent: 2022. január 31. hétfő

Szeretetláng lelki délután lángátadással Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe előestéjén 2022. február 1-án, kedden, és Szeretetláng átadás és gyógyító összejövetel Köveskálon, a Római Katolikus Templomban 2022. február 6. vasárnap - részletek:

Szeretetláng lelki délután lángátadással és gyógyító imával Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe előestéjén 2022. február 1-án, kedden 16 órától.
Program:
16.00: imaóra
17.00: Előadás a Szeretetláng kegyelmi hatásairól
17.30: ünnepi Szeretetláng-átadás
Előadó: Sipos Gyula
A kápolna címe: 2045 Törökbálint, Dózsa Gy. u. 46.

Szeretetláng átadás és gyógyító összejövetel Köveskálon, a Római Katolikus Templomban 2022. február 6. vasárnap, 11 órától:
Közös ima, gyógyító mise, közbenjáró imaszolgálat
Buzdítás: Sipos Gyula
A szentmisét bemutatja: Baladicz József atya

A Szeretetláng Isten túláradó kegyelme, amit Szűz Mária által ad az emberiségnek a túláradó bűnnel szemben. A Szűzanya szavai szerint "Ilyen hatalmas kegyelmi erőt még nem bocsátottam rendelkezésetekre, mint most: Szívem szeretetének lobogó Lángját". "Szívem szeretetével elétek állok. Itt vagyok, hogy boldogítsalak benneteket". A Szeretetláng egy kegyelmi ajándék, amely "csodákat tesz a szívek mélyén".
A Szeretetláng "kegyelmi hatása által a lelkekben fényt derítek" - mondta a Szűzanya Kindelmanné  Erzsébet asszonynak, a Lelkinapló lejegyzőjének.
A Lelkinaplót világszerte ismerik, több, mint húsz nyelvre lefordították és a köré szerveződő lelkiségi mozgalom világszerte elterjedt.
Dr. Erdő Péter bíboros, ezt írja a Lelkinaplóhoz írt ajánlásában: "Úgy találtuk, hogy ez a mozgalom, amely a világon számos egyházmegyében püspöki elismeréssel működik, és keletkezésének helyén, itt, Magyarországon is elevenen él, hitelesen katolikus lelkiséget és Mária-tiszteletet hordoz".

Az összejövetelek alatt könyvvásárlási lehetőség is van, és kaphatók ingyenes kiadványaink is.
Szeretet Földje Szolgálat, www.szeretetfoldje.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments