Lelki napok 2020. november hónapban

Kategória: Lelki napok Megjelent: 2020. november 16. hétfő

November 21-én, szombaton 15 órától Szigethalmon, a római katolikus templomban lelki nap, téma: Jézus csodálatos személyisége, november 28-án, szombaton Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában lelki nap, téma: mennyország, pokol, tisztítótűz a lelki napló alapján. Részletek:

- November 21-én, szombaton 15 órától Szigethalmon, a római katolikus templomban lelki nap, téma: Jézus csodálatos személyisége. Imaóra, előadás, közbenjáró imaszolgálat... a szentáldozás után a betegek kenetét is kiszolgáltatja a plébános atya.ű

- Szeretetláng lelki nap 2020. november 28. szombat 10-16 óráig a törökbálinti Szeretetláng kápolna és közösségi házban (Törökbálint, Dózsa Gy. u. 46.). Téma: mennyország, pokol, tisztítótűz a lelki napló alapján. Program:
10.00: Imaóra
11.00: Sipos Gyula: mennyország, pokol, tisztítótűz a lelki napló alapján
12.00: Szentmise, utána közös közbenjáró ima a jelenlévőkért - Baladincz József atya
Ebédszünet
14.00: Imaóra és egyéni közbenjáró ima a jelenlévők személyes szándékaira
A program ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!
A helyszín megközelíthető az M1, M0 és M7 autópályákon keresztül, valamint Budapestről a négyes metró kelenfödi végállomásáról induló 172-es, 173-as vagy 272-es kék busszal (leszállni a Harangláb megállónál kell, a Baross utca - Szent István utca kereszteződésénél, majd a Szent István utcából nyíló Patak utcán lesétálni a kápolnáig - gyalog kb. 3 perc).

You have no rights to post comments