Látó - a teljes könyv

Kategória: Könyveink Megjelent: 2014. február 21. péntek

Sípos (S) Gyula
Látó - a teljes könyv

Kicsit visszatértünk az első keresztények korába, megélhettük, hogy Isten és ember valóban egy asztalhoz ül. Megszaporodtak a magánkinyilatkoztatások és élővé váltak a karizmatikus ajándékok: a nyelveken szólás, a prófétai szó, a látomások, álmok és víziók, stb. A férfi, akiről e könyv szól, szintén ilyen, Isten által megajándékozott “látó ember”.

Először a honlapunkon mutattunk be őt, majd a nagy érdeklődést látva ezt követte 2007-ben egy kis füzet a kiadónk gondozásában.
Sokan kérték, hogy tegyünk közzé minél töb-bet a Látó élményeiből. Ezért szemelvényeket kezdtünk közölni a leveleiből. Végül úgy határoztunk, hogy egy kötetben összegyűjtve közreadunk mindent, ami csak lehetséges.
Ebben a könyvben olvasható a kis füzet teljes anyaga, és ehhez jöttek hozzá még a levél-részletek, az összefoglaló írás a Látó filozófiájáról és az utolsó beszélgetés vele a Szent Korona víziójáról.
Az anyag terjedelme így háromszorosára nőtt és sok olyan szöveget is tartalmaz, amelyek eddig sem nyomtatott formában, sem az interneten keresztül nem voltak olvashatók.100 oldal - 11x19 cm - ára: 1000 Ft

 

Megrendelem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

You have no rights to post comments