Az első pelustól az iskoláig - Kapcsolódás - Identitás - Nemiség

Kategória: Könyveink Megjelent: 2023. november 09. csütörtök


Ön a szexuális nevelés kézi-könyvét tartja kezében, amely nemcsak a Biblia elméleti tanítását mutatja be Isten eredeti tervéről, hanem kézzelfogható, gyakorlati példákat, hétköznapi szituációkat, kezdeményezésre alkalmas helyzeteket.

Szexuális felvilágosítás hallatán a legtöbb ember valamilyen kamaszkori 1-2 alkalmas ismereteket nyújtó beszélgetésre, esetleg iskolai foglalkozásra gondol.
Ezzel szemben a szexuális NEVELÉS egy út, amit a szülők együtt járnak be a gyerekekkel, lépésről-lépésre, a koruknak megfelelő készségeket kimunkálva és tudást nyújtva számukra.
A könyv segít megismerni Isten tanítását, és rámutat azokra a készségekre, képességekre és információkra, amelyeket különböző korokban a gyerekeknek fontos átadni, hogy bele tudjanak nőni Isten adta nemi identitásukba és küldetésükbe egy értékvesztett világban.
Eberlein Éva Aradon született, kamaszként tért meg, és több, mint 16 évig foglalkozott ifjúsági evangelizációval. 2017 óta identitáscoachként dolgozik, és előadásaival, kurzusaival, tréningjeivel elsősorban szülőknek segít a gyermekek keresztény szexuális nevelésében.
Ára: 1980 Ft
Megrendelhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

You have no rights to post comments