Két ajándék hangoskönyv ingyen!

Kategória: Könyveink Megjelent: 2020. december 15. kedd

Ajándékként küldjük mindenkinek, aki kéri két kiadványunkat, a Kisvárosi történetek című novellás kötetet, és a Prófétai élet című füzetünket. A műveket Dömötör Emőke olvassa fel, az ajándék ingyenes, nincs semmi feltétele, hogy elküldjük. Itt az ismertető:

Sípos (S) Gyula: Kisvárosi történetek
Olykor humoros, olykor melankolikus, de mindig találó és elgondolkodtató történetek egy kisvárosból, ahol megelevenednek a tetoválások, ahol Petőfi Sándor megjelenik legnagyobb tisztelőjének, de Petrovics néven mutatkozik be, és ahol Simon bácsinak szellemeket látó kutyája van. Szórakoztató mesék, amelyekben, mint görbe tükörben mégis magunkra ismerünk...

Sípos (S) Gyula: Prófétai élet
Az Egyház tanítása szerint mindannyian, mint Isten népe, részesedünk Jézus Krisztus főpapi, királyi és prófétai hivatásából. De mit jelent ez? Mit jelent általánosságban, minden keresztény szintjén? Hogyan kapcsolódnak ehhez a Szentlélek kegyelmi ajándékai, adományai és karizmái? Mi a különbség a prófétai adományok és a prófétai szolgálat között? Hogyan tudjuk megkülönböztetni az igaz és hamis kijelentéseket egymástól? És végül: mi hogyan élhetünk prófétai életet Isten dicsőségére és az emberek javára? Ezekre a kérdésekre keressük a választ ebben a kis füzetben.

Ha szeretnéd megkapni a könyveket, írd meg az email-címedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levélcímünkre, és küldjük a linkeket, ahonnan meghallgatható és/vagy letölthető a két mű.

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments