Sárkányszelídítők: egy hír, egy kérés és egy új mese

Kategória: Irodalom Megjelent: 2015. március 04. szerda

 A hír: elszántuk magunkat, hogy saját kiadásban megjelentetjük a Sárkányszelídítők mesekönyvet! (A meséskönyv-kiadók nem reagáltak...) Ez fontos döntés és jó hír, én máris nagyon izgatott és lelkes vagyok!

 A kérés: Kértünk nyomdáktól árajánlatot. A 96 oldalas színes, kemény táblás, B/5-ös (a legelterjedtebb meséskönyv-méret) legszűkebben vett nyomdai költségei - úgy, hogy mi szerkesztjük, tördeljük és a kész változatot adjuk át kinyomásra -, 750.000 Ft Ez kedvezőnek számít, de nekünk ez is sok - szükségünk van a segítségetekre!
Ezért most keressük azokat, akik hajlandók támogani (és/vagy előre kifizetni) a Sárkányszelídítők kiadását! Természetesen támogatóink nevét közzé tesszük a könyvben és tiszteletpéldány(oka)t is kapnak!
A támogatást a Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány számlaszámára kell átutalni és odaírni, hogy Sárkányszelídítők megjelentetéséhez - így másra nem is lehet felhasználni a pénzt!
(számlaszám: 10700268-04975106-51100005) Ezzel együtt kérlek, hogy neved és címed küldd el a levélcímünkre (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy írd be ide hozzászólásként, hogy lássuk, hol tartunk... Végül kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, hátha...
Hálás szívvel megköszönve segítségeteket: Sipos Gyula
És végül az új mese, az új sorozatból és néhány kép, még a régiekhez is, hiszen a szereplőket már ismerjük...
Sípos (S) Gyula: Bömbi Lásd: https://www.facebook.com/sarkanyszeliditok?ref=bookmarks

You have no rights to post comments