Kilenced hazánkért - 1. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2015. január 09. péntek

Január 18-án, Árpád-házi Szent Margit ünnepén imádságra hívunk minden embert hazánkért és nemzetünkért. Az "Imanap hazánkért" előkészületeként kilencedet mondunk - kérünk, kapcsolódjatok ti is be, hiszen nagy szükség van minden kegyelemre, amit csak kiesdhetünk Istenünktől! Minden nap feltesszük ide az aznapi imát:

Mennyei Atyánk! Hálát adok neked azért, hogy képviselhetem országunkat és egyházunkat előtted és az emberek előtt. Kérlek segíts, hogy bûneim ellenére jól végezzem el a rám bízott feladatokat. Kérünk Téged, add, hogy az erőtlenek erőben részesüljenek, a buzgók az életszentség teljességére eljussanak, a bûnösök megtérjenek, a betegek meggyógyuljanak, a sötétségben élők megszabaduljanak a gonoszság erőinek kötelékeiből, a szûkölködők és szenvedők gondjaikban enyhülést kapjanak! Bennüket pedig vezess el a teljes egységre Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szûzanya közbenjárására, hogy hazánk, mint a Szeretet földje felvirágozzon és minden helyzetben megdicsőítse a Te neved a Szentlélek ajándékai és kegyelmei által. Köszönöm Atyám, hogy kedves neked ez a föld és megsegítesz minket. Ámen.

Szentlélek Úristen, a Szeretet Lelke, jöjj, és újítsd meg a Föld színét! Jöjj el hét ajándékoddal, jöjj el karizmáiddal, jöjj el a bűnbánat és megújulás ajándékával és segíts, hogy egészen Krisztuséi lehessünk! Köszönöm Uram, hogy közöttünk vagy erőddel, szereteteddel, csodáiddal és áldásod beborít minket!

Miatyánk... Üdvözlégy.... Dicsőség....

Hozzászólások   

#2 Sz.F. M. 2015-01-14 12:52
Kedves "nem kishitű"!
Az lehet, hogy vesztésre állunk, de a Szűzanya azt mondta Fatimában hogy az ő Szeplőtelen Szíve győzni fog. Ez ez elég ok az optimizmusra, sőt, a szuper-optimizmusra!!!
Imádkozzunk szüntelenül, mert azzal sok lelket tudunk megmenteni!
pax
sz.f.m.
#1 DR.ADAMKOVICH ISTVÁN 2015-01-14 12:37
:lol: Nem vagyok kis hitű, de pillanatnyilag vesztésre állunk! Van hát dolgunk...

You have no rights to post comments