A homoszexuális kísértés és a szexuális aberrációk ellen

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. július 05. szombat

Ma van Budapesten a Budapest Pride, ahol felvonulnak a homoszexuális, transznemű, leszbikus emberek és szabadon terjeszthetik tévtanaikat, kísérthetik a többieket a legbizarrabb perverziókkal is. Ezért kérjük Isten védelmét mindazokra, akik e menettel találkoznak, egész Budapestre és Magyarországra:

Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy óvd meg a hazánkban élő embereket a szexuális kísértésektől, különösen az eltévelyedések, aberrációk csábításától és mindattól, ami utálatos szemeid előtt! Kérünk, Szentlelked által erősítsd meg a természetes erkölcsi érzéket az emberekben, hogy elforduljanak a bűntől és undorodjanak ezektől a gonosz kísértésektől. Végül pedig add meg a megtérés és tisztulás, szabadulás ajándékát a felvonuláson résztvevő minden embernek. Köszönöm Uram, hogy szeretsz minket és meghallgatod imáinkat! Ámen.

Hozzászólások   

+1 #1 lausdeo 2014-07-05 15:55
Miért hallgatnak a Magyar Katolikus Egyház vezetői? Miért engedi ezt a gyalázatot a kormány? Meddig tűrjük ezt tétlenül??? "Természetesen most sem maradt el a keresztények provokálása" -irja az alábbi cikk. Ez természetes? BOTRÁNY!
http://alfahir.hu/nehezkesen_indul_a_pride

You have no rights to post comments