Kilenced hazánkért és a választásokért - 9. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. április 05. szombat

Mennyei Atyánk! Te látod, milyen nehéz helyzetbe kerültünk. Felbolydult az egész természet, az időjárási viszontagságok veszélybe sodorhatják a növényeket, állatokat, embereket, az idei termést és mindannyiunk megélhetését. Kérünk Téged most Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárásával, hogy Szentlelked hatalmas erejével járd át a teremtett világot!
Csillapítsd le a természet háborgását és óvd meg teremtményeidet és gyermekeidet minden bajtól! Óvd meg az úton levőket is, ments meg minket a balesetektől, műszaki problémáktól és minden bajtól!
Végül pedig hiúsítsd meg a rossz szándékú emberek terveit, akik visszaélve a nehéz helyzettel, kihasználják, meglopják, fenyegetik embertársaikat.
Köszönöm Istenem, hogy szeretsz minket és meghallgatod imáinkat! Ámen.

Drága Istenünk, kérünk, hogy szabadíts meg minket a viszály és a széthúzás szellemétől, a gyűlölködés bűne helyett hozd el közénk a bűn gyűlöletét és segíts, hogy Veled és egymással kiengesztelődve újra építhessük Szent István országát!

Drága Jézusom! Kérlek áldd meg hazánkat, egyházunkat és nemzetünket! Áraszd ki ránk Szentlelked, hogy az emberek meggyógyuljanak, megszabaduljanak, hozzád térjenek és éljenek! Jöjj Szentlélek, újítsd meg a Föld színét! Add, hogy eljöjjön közénk a Te országod, a békesség és a szeretet, az igazság és igazságosság országa, a Szeretet földje!

Drága Istenünk! Kérlek segítsd azokat , akiknek a politikája támogatja azok törekvéseit, akik Isten országát építik! Ámen.

You have no rights to post comments