Kilenced hazánkért és a választásokért - 8. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. április 04. péntek

Istenünk, hálát adunk Neked azért, hogy ide vezéreltél minket a Kárpát-medencébe. Te azt akartad, hogy itt egy szilárd szövetség keretén belül, egy stabil állam segítségével biztos kultúra bontakozzék ki, amely által békét és kiengesztelődést hozol ebbe a sokat szenvedett térségbe. Köszönjük, hogy kiválasztottad népünket, hogy ennek eszközei és biztosítói lehessünk.
El kell ismernünk, hogy bár voltak népünknek nagyszerű korszakai, mégsem sikerült megélnünk és megvalósítanunk küldetésedet. Bukásainkat bűneinknek is köszönhetjük, s olykor bizony nagyon ránk nehezedtek az evilági hatalmasságok ereje is.
De most szeretnénk újra felállni, mert teljes szívünkből kívánjuk, hogy a Kárpát-medence a békesség és a szeretet, az igazság és igazságosság helye, a Szeretet földje legyen!
Ezért kérünk Téged Atyánk, Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, hogy áraszd ki ránk Szentlelkedet, a megbékítő és újjáalkotó Lelket! Segíts magyar népünkön, hozd el újra a Kárpát-medence népeinek békés együttélését és közös munkálkodását - ahogy az már többször megvalósult történelmünkben -, és add, hogy be tudjuk tölteni áldott hivatásunkat, amit ránk bíztál.
Köszönjük, hogy magyarnak születhettünk, köszönjük, hogy egy csodálatos kultúra részesei lehetünk, hálát adunk azért, hogy értékeink biztos tudatában nagylelkűen tekinthetünk a többi testvérnépre is. Add meg nemzetünknek, minden itt élő embernek - nemre, korra, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül -, az összetartó szeretet tüzét!
Köszönjük, hogy meghallgattad imánkat! Ámen.

Kérünk Istenünk segíts, hogy a választások által is neked tetsző és szolgáló emberek legyenek a vezetőink! Ámen.

You have no rights to post comments