Kilenced hazánkért és a választásokért - 6. nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. április 02. szerda

Áldd meg, Uram, Magyarországot! Áldd meg, Uram, a te magyar néped!
Oldozd fel és szabadítsd meg ellened elkövetett bűneitől, mások ellen elkövetett bűneitől, önmaga ellen elkövetett bűneitől, az erkölcs terén, szociális téren, gazdasági téren elkövetett bűneitől, a természet ellen, az élet ellen, az egész emberiség ellen elkövetett bűneitől, múltja, jelene, és jövője ellen elkövetett számtalan bűneitől!
Szabadíts meg minket, Uram, a gyűlölködéstől, a széthúzástól, a rövidlátástól, a kapzsiságtól, a gyengeségtől, a káromkodástól, a kitartás hiányától!
Segíts minket, Uram, hogy a jó győzzön, és ne a gonosz, az igazság győzzön, és ne a hamisság, az erő győzzön, ne az erőszak, a szeretet győzzön, ne a gyűlölet, a józanság győzzön, ne az indulatok, a megfontoltság győzzön, ne a kapkodás, az okosság győzzön, ne az ostobaság, a szorgalom győzzön, ne az irigység, a tehetség győzzön, ne a könyöklés!
Add, Uram, hogy megbecsüljük az ajándékaidat, kincseinket nehogy elpazaroljuk!
Hazánk szép tájait őrizzük meg épen, a földet, a vizet, a levegőt tisztán, az egészségünkre jobban vigyázzunk, fogadjuk el a gyermekeket, az időseket és szegényeket tiszteljük, segítsük, a betegeket el ne tapossuk, és ne felejtsünk el szívből mosolyogni!
Hatalmas erőddel támogass minket, hogy emberhez méltó hajlékokban teremtsünk otthonokat, az otthonokban egészséges, boldog családokat!
Az emberek tisztességes munkát végezzenek, s a tisztességes munkának legyen becsülete!
Szabadíts meg minket, Uram, a gonosztól és minden rossztól, oltalmazz és védelmezz minket a súlyos csapásoktól!
Szenvedő testvéreinket különösen segítsd meg!
Változtasd át a bort a te Szent Véreddé, a búzakenyeret a te Szent Testeddé, a békét, a te békédet, örök örömünkké! ÁMEN.
Drága Istenünk! Kérlek segítsd győzelemre azokat, akiknek a Te országodat építik! Ámen.

You have no rights to post comments