Néhány információ a Nemzeti Imanappal kapcsolatban

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2014. január 13. hétfő

Hálát adok Istennek, hogy tizedik éve szervezhetjük a Nemzeti Imanapot, és köszönöm a sok visszajelzést, amit idén is küldtetek. Néhány információ:

- Az idei Imanapra eddig több mint 2.000 új imafüzetet igényeltek tőlünk, jórészt postán keresztül, de vittek a közösségi alkalmainkon és összejöveteleken is. Volt aki csak egy-két darabot kért, de voltak, akik 50-100 darabot kértek, mert több helyre is viszik. Köszönjük mindenki buzgóságát!

- Szombaton megtartottuk Törökbálinton az Imanap előtti  "Szent István Országáért" lelkinapot. Most nem jöttek el annyian, mint tavaly (akkor zsúfolt telt ház volt, most lett volna még hely... :-), de azért jól sikerült a program, talán valaki ír majd róla beszámolót.

- Szeretnénk rendezni azt a feszültséget is, ami kialakult a Nemzeti Imanap körül, ezért megkértem a plébánosunkat (Bohn István atyát), hogy közösen menjünk el az egyházmegyés püspökünkhöz (Spányi Antal püspök úr) és tájékoztassuk őt a kialakult helyzetről, illetve tanácsot is szeretnék kérni tőle, hogyan tovább (ami azt illeti, több ügyben is, ha már ott vagyunk...). Bohn István atya beleegyezett a dologba, most az időpont-kérésnél tart a dolog... Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok értünk, hogy segítséget kaphassunk, hogy minden félreértés tisztázódhasson és ez a fontos imaprogram zavar nélkül folytatódhasson a következő években is.

Megértéseteket és imáitokat köszönve (és viszonozva!), szeretettel: Gyula

 

You have no rights to post comments