Utolsó szombati lelki nap - a gyermekekért is!

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2011. február 24. csütörtök

Imalánc a gyermekekért - Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában az utolsó szombati lelki napon február 26-án, szombaton 10 órától imádkozunk a gyermekekért is! Részletek:

 

Tanuljatok jót tenni! Keressétek a jogot, siessetek segítségére az elnyomottnak, szolgáltassatok igazságot az árvának, védelmezzétek az özvegyet! (Iz. 1, 17-18)

                                                 

IMALÁNC A GYERMEKEKÉRT !

 

Ismét itt a hónap utolsó szombatja. 2011. február 26.

Kérünk minden imaharcost, imádkozzanak, Magyarországon és a világban szenvedő gyermekekért!

 

A gyermekbántalmazások - gyermekprostitúció - gyermekrabszolgaság - gyermekéhínség - gyermekkatonaság - FELSZÁMOLÁSÁÉRT! Valamint az árvák és az utcagyermekek családba kerüléséért és a bántalmazott gyermekekért.

 

Íme a gyermek örökség az Úrtól, a méh gyümölcse jutalom.” (Zsolt. 127: 3)

 

Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában az utolsó szombati lelki napon imádkozunk február 26-án, szombaton 10 órától, (valamint az Isteni Szeretet Közösség kápolnájában péntek este 20.00 órától vasárnap 12.00 óráig tartandó szentségimádás fel lesz ajánlva a gyermekekért is.) Akik nem tudnak részt venni, azokat kérjük, otthon imádkozzanak.

Mindenkit szeretettel várunk. (www.imalancagyermekekert.hu)

Segítségül egy lehetséges ima:

Drága Istenünk kérünk, védj meg minden gyermeket az egész világon a fizikai és lelki bántalmazásoktól. Küld el a Szentlelked minden magányos és kétségbeesett gyermekre, hogy tudják nincsenek egyedül, és hogy Rád mindig számíthatnak. Angyalaid segítségével oltalmazd a veszélyben lévő gyermekeket. Ébreszd fel a szeretetet az emberek szívében, az árva gyermekek megsegítésére. Imádkozunk minden olyan felnőttért, akik ilyen gyermekek közelében vannak, hogy Szentlelked segítségével jót cselekedjenek.

Kérünk Téged most Jézus Krisztus nevében, hogy hatalmas erőddel állítsd le a gyermekekre zúduló csapásokat, és ébressz szeretet az emberek szívében!

Drága Szűzanyánk kérjük hathatós segítségedet és közbenjárásodat minden gyermek védelmében!

Ámen.

Információ: Törökbálinton a Szeretetláng kápolnában minden hónap utolsó szombatján van lelki nap. 10 órától közös ima, 11 órától rövid előadás (Sipos Gyula), 12 órától szentmise (Baladincz József atya), közös agapé, és utána még ima a kápolnában. A Kápolna címe: 2045 Törökbálint, Dózsa Gy. u. 46, a Napsütöde pékségnél. Megközelíthető Budapestről a 272-es busszal a Kosztolányi Dezső tértől. (A Szent István utcai megállónál kell leszállni, és onnan kb. 5 perc gyalog.)

You have no rights to post comments