Imakilenced az árvíz és belvíz fenyegetésével szemben

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2011. január 16. vasárnap

Krisztusban Kedves Magyar Testvérek!

 

S.O.S. jeleket adnak le a bajba jutottak a süllyed? hajóról, mert reménykednek az emberek segítségében.

Nagy bajban van most sok magyar testvérünk, akiknek házát, kertjét, földjét elöntötte a belvíz. A híradások szerint 180 ezer hektár gabonaterm? területen is a víz az úr.- Hol terem majd meg a kenyeret adó búza, vagy a takarmánynövény az állatoknak? –Ínség, éhínség fenyeget? - Gondoljuk végig.- Elegend? szomorúan, szörnyülködve vagy elkeseredve néznünk a televízió képeit? Vagy mondogatni: ha megépültek volna a víztározók, akkor most el lehetne vezetni a belvizet….

Ne maradjunk tétlenek. Küldjük fel a mi S.O.S. jeleinket az Ég felé! Fogjunk össze: Kérjük nagyon sokan együtt a segítséget attól, aki tud segíteni, a természet Urától. Istennél semmi sem lehetetlen. ?t kérjük, hogy apassza el, szárítsa fel a földjeinket borító vizeket, hogy tavasszal vetni lehessen a szántóföldeken.- Vegyük körül a vízzel ellepett magyar földeket gondolatban +él? rózsafüzérrel”. Tartsunk egy id?ben kilencedet napi egy egész rózsafüzér elimádkozásával, kezdve 2011. január 18.-án, Árpád-házi Szent Margit – hazánk megment?jének – ünnepén és befejezve január 26.-án. Kérve kérjük a Sz?zanyát, Magyarok Nagyasszonyát, legyen e létfontosságú ügyünkben is hathatós közbenjárónk.

Árpád-házi Szent Margit, kérünk, siess most is nemzeted segítségére, és az összes magyar szenttel együtt könyörögj érettünk!

Higgyünk az ima hatalmas erejében! Ámen

                                      Dicsértessék a Jézus Krisztus!

                                                                                              Moticska Feliciánné Zsuzsa néni

You have no rights to post comments