Az új, ingyenes imafüzetünkről

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2013. július 03. szerda

2004-ben kezdtük el szervezni az első Nemzeti Imanapot, ahhoz adtuk ki az “Imádságok hazánkért” ingyenes imafüzetet. Ezt minden évben többezer példányban terjesztettük, így mára az egész országban (és a határokon túl is) ismerik és sokan használják.

Idén január 18-án volt a kilencedik Nemzeti Imanap, így lett teljes egy “nagykilenced”. Hálát adunk Istennek és minden testvérünknek, akivel együtt imádkozhattunk minden évben hazánkért és nemzetünkért!
Most kezdjük szervezni a 10. Nemzeti Imanapot (2014. január 18., Árpádházi Szent Margit ünnepére), ami egyben reményeink szerint egy új nagykilenced kezdete.
Erre az alkalomra egy új ingyenes imafüzetet állítunk össze. Ebben - néhány régebbi, a másik füzetben is szereplő ima mellett - olyan imákat adunk közre, amelyek célzottan szól-nak egy-egy problémáról: abortusz, árvíz, aszály, bűnözés, stb. Hisszük, hogy ha így együtt imádkozunk, ezek a csapások elmúl-nak hazánk fölül és megújul nemzetünk: “Hogy hazánk a Szeretet földje legyen!”
Szeretnénk minél több példányban kinyomtatni az imafüzetet, ehhez kérjük segítségeteket (imát, lelki, anyagi hozzájárulást - támogatást lehet küldeni a Szeretet Földje Közhasznú Alapítvány számlaszámára (olvasható a honlapunk fejlécében), illetve címünkre postán: 2045 Törökbálint, Templom u. 13. (Ez utóbbi esetben kérlek, hogy e-mailban is jelezzétek, hogy postán küldtetek adományt, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy megérkezett...)

Minden segítséget hálásan köszönünk, jótevőinkért minden nap imádkozunk!

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments