Nemzeti Imanap, hetedszer!

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2010. december 02. csütörtök

Immár hetedik alkalommal szervezzük a Nemzeti Imanapot, mindig január 18-ra, Szent Margit ünnepére (ez 2011-ben keddi napra esik). (Már borítékoltuk - több, mint 600 címre - az újságot és a levelezőlapokat, amin igényelni lehet az új ingyenes elmélkedő-füzetet is, a plakátot, ill. a kedvezményes árú kiadványokat.)

A Biblia világában a hetes számnak különleges jelentősége van: a teljesség száma a hét, a Szentléleknek hét ajándékát említik, a Jelenések könyvében a hét gyülekezetnnek írnak levelet, stb. Ma különleges időket élünk - nagy nehézségekkel de egyben nagy kegyelmekkel is -, és szeretnénk, ha a 2011-es Nemzeti Imanap is különleges lenne: olyan mély és erőteljes összefonódás imában, ami megmozgatja az egeket is, és Isten minden kegyelmét leesdi hazánkra és nemzetünkre!

Ehhez azonban szükség van a ti segytségetekre is! Kérlek benneteket, bátran kezdeményezzétek, hogy egyházközségetekben, közösségetekben is legyen közös ima ezen a napon! Mi szívesen küldünk plakátot, imafüzetet, de csak ti tudjátok megszólítani azokat, akikkel együtt éltek! Gyűjtsünk imaharcosokat, biztassunk minden keresztény felekezethez tartozó testvérünket, hogy ők is kapcsolódjanak be az imádságba!

Emlékezzetek vissza az elmúlt évek csodáira, amiket megéltünk a Nemzeti Imanapokon! (A honlapon a Nemzeti Imanap rovatban olvashatók.) A közös ima hegyeket mozgat, elmozdítja a válságok, a katasztrfák, a gyűlölködések hegyeit, hogy a kegyelem folyója szabadon ömölhessen ránk, itt a Kárpát-medencében!

Köszönöm, hogy segítetek ebben!

Ingyenes kiadványaink:

Imádságok hazánkért imafüzet (korlátozott példányban)

Szeretet földje - elmélkedő füzet

Nemzeti imanap plakát

Kedvezményes árú kiadványok:

A Biblia olvasásáról - 300 Ft

Hét levél tizenéveseknek - 300 Ft

Nemzeti önvisgálat - 300 Ft

Haldokló nemzet - feléledő nemzet - 600 Ft

A rózsafüzér 20 titka és a gyógyító kilenced - 600 Ft

Mit tegyünk testvérek? - bibliai tanácsok válság idejére - 600 Ft

Isten szeretete gyógyít - 900 Ft

Kiadványainkat lehet kérni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail-címen keresztül (kérlek, a tárgyhoz írd be, hogy Nemzeti Imanap), vagy címünkön: 2045 Törökbálint, Templom u. 13. Az imafüzet és a plakát a nemzeti Imanap rovat egy régi beírásában ott van letölthető formában is. Remélem, hamarosan rájövök, hogyan lehet a letölthető anyagok menüpont alá feltenni az egészet, és akkor onnan egyben elérhető lesz minden.

Imával és szeretettel: Sipos Gyula

You have no rights to post comments