Imanap kilenced hazánkért 2022., hetedik nap

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2022. január 16. vasárnap

Ha Isten szemével néznénk magunkat, látnánk megkötözöttségeink láncait, amelyek függőségekben tartanak minket, látnánk a gyűlölet, harag és viszály szellemeit, amint dróton rángatnak minket, a kísértések sötét fellegeit, amint ránk borulnak, hogy eltakarják előlünk Isten életét. De látnánk őrangyalunkat, angyalainkat és szentjeinket és látnánk a már Istennél lévő szeretteinket is, amint könyörögnek értünk Istenhez és harcolnak, hogy megszabaduljunk, meggyógyuljunk, megtérjünk és életünk legyen Istenben és bőségben legyen.

Úgy nézünk ki, mint Jézus Pilátus előtt: megostorozva, tövissel koronázva, testi és lelki sebektől szenvedve, összetörten, miközben a gonosz lélek ujjong és Istent is vádolja: Íme az ember! Ezt választottad helyettem!

Drága Istenünk, milyen nagy a Te irgalmas szereteted, amelyikkel minket, esendő és bűnös embereket választottál, és eljöttél, hogy megments minket! Urunk Jézus Krisztus, megváltó kegyelmedre bízzuk magunkat és így könyörgünk egész népünk, hazánk és nemzetünk megújulásáért! Törd össze a gonoszság bilincseit és vezess minket az élet útján! Köszönöm Uram, hogy meghallgatod imáinkat, ámen.

Miatyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...

You have no rights to post comments