Nemzeti Imanap - hírek

Kategória: imádságok hazánkért Megjelent: 2012. január 06. péntek

Elég belenézni az újságokba, vagy hallgatni a híreket, hogy értsük, mennyire fontos, hogy imádkozzunk hazánkért és nemzetünkért. A január 18-i Nemzeti Imanap hatalmas lehet?ség, hogy együtt mozduljunk imában Isten felé, kérve az ? segítségét!

Judit testvérünk Japánból küldte e-mailen Szent Margitról és a Nemzeti Imanapról: "Ö a bérmaszentem, lélekben ott leszek Veletek. Szeretettel es imával..."  Júlia testvérünk pedig ezt írta fel a honlapra, hozzászólásként: "Köszönjük az imafüzeteket, plakátokat.  Egerben több imacsoport is szervezi a Nemzeti Imanapra az engesztelést. Külön öröm, hogy a fiatalok is bekapcsolódtak, a Szent Erzsébet Kollégium diákjai a Szent Bernát templomban tartják az imaórát. Imatestvérekt?l tudom, hogy Debrecenben és Nagykanizsán is jó ütemben haladnak az el?készületek. Több helyen szentmisével kapcsolják össze."

Ezek örömteli hírek, bárcsak felszítanák bennünk is még jobban a vágyat és küzdeni akarást!

Kérlek benneteket testvérek, tegyetek meg mindent, hogy január 18-án - ha lehet akkor a közösségetekkel, egyházközségetekkel együtt -, minél többen Isten elé járuljunk hazánkért!

Ingyenes plakátot, imafüzeteket és a kedvezményes árú kiadványokat is szívesen elküldjük postán is, csak kérni kell címeinken, vagy telefonon (lásd a honlap tetején). Az ingyenes kiadványok letölthetők a honlapunkról is, innen: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/letoeltesek/category/5-nemzeti-imanapos-anyagok

Az idei Nemzeti Imanap levél itt olvasható: http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/imadsagok-hazankert/41-nemzeti-imanap/1209-nemzeti-imanap-nyolcadszor#yvComment1209

Segítségeteket megköszönve, imával és szeretettel: Sipos Gyula

 

You have no rights to post comments