Szentségimádás az Isteni Szeretet Közösség házában

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2016. január 28. csütörtök

"Kedves Testvérek! Örömmel értesítelek benneteket, hogy újra lesz Szentségimádás 2016.január 30-31 -én, szombat este 19 órától vasárnap 19 óráig. Helyszín: Törökbálint, az Isteni Szeretet Közösség Mária kápolnája (Törökbálint, Baross u.2, bejárat a kápolnába a Kazinczy utca felől)

A hétvégi programjkeretén belül szombaton este Baladincz József atya celebrálásával lesz Szentmise, valamint Sipos Gyula előadást fog tartani (vasárnap). Lesz dicsőítés, személyesen találkozhatunk Istennel. A virrasztások sajátos ereje lehetővé teszi számunkra, hogy kérjük Istent hazánk felemelkedéséért, lehet imádkozni hazánk vezetőiért, egyházunk egységéért. Ugyanakkor imádkozhatunk azért, hogy megoldódjon a bevándorlási helyzet úgy európai, mint világi viszonylatban. Imádkozzunk a békéért, és személyes szándékainkat is Isten elé hozhatjuk.

A jelentkezésnél kérünk jelezd pontosan melyik nap (szombat vagy vasárnap) leszel velünk,  kérsz- e szállást szombat éjszakára, vagy sem,  hány étkezést kérsz, ill. melyik napra: reggeli-ebéd-vacsora. ill. ha többen érkeztek, akkor mindez hány főre. Kérlek tüntesd fel, ha valamilyen egészségügyi diétára van szükséged. Amennyiben kérsz szállást, jelezd, hogy hozol e hálózsákot/saját ágyneműt magaddal, vagy sem.

A közösségi ház megközelíthető: Kelenföld vasútállomás felől (Őrmező) 172-173-as buszokkal - hétvégén ugyanis csak ezek a buszok járnak. A Harangláb megállónál kell leszállni.
 
Kérünk, hogy a részvételi szándékod és hogy mit kérsz (szállás, étkezések) ezen az e-mail címen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy telefonon jelezd: a 06-20-357.0976 telefonszámon.

Akárcsak eddig, részvételi díjat nem számolunk fel, de örömmel vesszük, ha a fenntartási költségekhez (víz, villany, étkezések), amelyek ezzel a hétvégével és az ittléteddel járnak lehetőségeidhez képest adományoddal hozzájárulsz.

Várjuk a jelentkezésedet! Hívd barátaidat, rokonaidat is, hogy ők is találkozzanak Jézussal!

Várunk nagy-nagy szeretettel,
az Isteni Szeretet Közösség nevében Lipták Katalin

You have no rights to post comments