Köztársasági elnökünk felhívása

Kategória: Hírek, események Megjelent: 2015. július 01. szerda

Közösen felemelve a hangunkat küldjük el egyértelmű üzenetünket a világ vezetőinek:  Haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen! Bővebben:

"A párizsi klímacsúcs döntő lépést jelenthet az emberiséget fenyegető veszély megoldásában. Al Gore – az Amerikai Egyesült Államok Nobel-díjjal kitüntetett volt alelnöke – vállalta, hogy egymilliárd ember támogatását gyűjti össze. Kezdeményezése arra irányul, hogy klímánk védelme érdekében egységre és cselekvésre ösztönözzük világunk 2015 decemberében Párizsban összegyűlő vezetőit. Ezt a nemes célt magam is támogatom. Ezért Magyarország köztársasági elnökeként arra kérem Önt, hogy egyetértése esetén klímavoksával csatlakozzon ahhoz a reményeink szerint egymilliárd emberhez, akinek szavát minden ország vezetőjének figyelembe kell vennie a párizsi klímacsúcson. Emeljük fel közösen a hangunkat! "

Aláírásával itt támogathatja a petíciót: http://www.elobolygonk.hu/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201506

You have no rights to post comments